Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN: HOOFDREDACTEUR LA TOYA SENSEN – RAMSAHAI

‘DANK JULLIE WEL VOOR DIT WARME WELKOM!’

Gepubliceerd: 11 juli 2018 16:00

Lieve lezers,

Wat een geweldige weken hebben we achter de rug. Op 14 juni is dit prachtige platform gelanceerd en sindsdien zijn we overweldigd door positieve en enthousiaste reacties!

Ik zal me even kort aan jullie voorstellen. Ik ben La Toya Sensen – Ramsahai, hoofdredacteur van ZUID.nl. Sinds begin dit jaar ben ik samen met mijn collega Odette (hoofdredacteur van Magazine ZOZ – Zie Oud Zuid) volop bezig geweest met de ontwikkeling van dit platform. Een superleuke periode waarin we vanaf scratch hebben kunnen bepalen hoe het platform eruit is komen te zien. Enorm spannend was het dan ook om ons ‘kindje’ te lanceren.

Nu, vier weken verder, begint ZUID.nl steeds meer te landen in het mooie Amsterdam Zuid, zo blijkt uit alle lieve reacties en uitnodigingen voor evenementen. Zo zijn we naast onze lancering onder andere getuigen geweest van de onthulling van ‘Self Portrait of a Dreamer’ door niemand minder dan Joseph Klibansky, de hoogste sculptuur die ooit in de vijver van het Museumplein heeft gestaan. Ook hebben we de opening van Pizzabakkers aan de Willemsparkweg en de verjaardag van onze naamgenoot ZUID meegevierd. Dit laatste met een spectaculair zesgangendiner! Onze goodiebags zijn uitgedeeld in de straten van Zuid om ook onze bezoekers te verrassen, want zonder jullie zouden we geen ZUID.nl kunnen hebben.

Met prachtige zomerweken in het verschiet belooft het een fijne tijd in Amsterdam Zuid te worden. Wil je weten waar je de komende tijd moet wezen voor de lekkerste pokebowls, beste pedicure of leukste vrijdagmiddagborrels? Blijf ons dan zeker volgen!

Dank jullie wel voor dit warme welkom, ik houd jullie op de hoogte!

Tot snel, in de straten van Zuid.

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

 

La Toya Sensen – Ramsahai (29) zal regelmatig columns delen over het leven als hoofdredacteur van ZUID.nl en het reilen en zeilen op de redactie.

 

 

 

 

 

Gedeeld

verder lezen

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

ROB’S REISCOLUMN: DE WERELDWONDEREN VAN JORDANIË

Tijdens een reis naar Jordanië kom je de meest indrukwekkende plekken tegen. De vijf meest bijzondere bezienswaardigheden die je niet mag missen, staan ook nog eens op de UNESCO Werelderfgoedlijst en heb ik voor je op een rijtje gezet!     WADI RUM Wadi Rum...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: DE TUINEN VAN HET RIJKS

  Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse column mee naar de plekken waar hij enthousiast van wordt. Er zijn van die plekken die je als...

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

ROB’S REISCOLUMN: HVAR HEAVEN

  Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter...