Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

COLUMN FELICE: WOONGELUK

Gepubliceerd op: 2 februari 2021

 
Felice Bakker
 
 

De Cornelis Schuytstraat leek mij altijd al een heel erg leuke straat om in te wonen. Toen ik mijn huidige appartement te koop zag staan, was ik dan ook direct verliefd en heb ik het gekocht. Mijn huis is niet groot, maar is het wel helemaal zoals ik graag woon. Een fijn thuis!

De buurt is een eigen dorpje in de stad, veel mensen kennen elkaar. Er zijn nog veel lokale ondernemers, wat het ook erg gezellig maakt. Overal is een kopje koffie te halen en eigenlijk hoef je voor je dagelijkse boodschappen de straat niet eens uit. Ideaal! Wat ook ontzettend fijn is, is dat ik dichtbij het Vondelpark woon. Hier maak ik een paar keer per dag een lekker wandelingetje met mijn hondje Grace.

Voor de corona-uitbraak, was ik voor mijn werk als producent altijd veel op reis, maar nu de mogelijkheden beperkt zijn en ik veel vanuit huis werk, ben ik nóg blijer met mijn eigen plek. De woonkamer is ruim, dus er komen vaak mensen over de vloer om een hapje mee te eten. Daarnaast heb ik een heerlijk balkon op het Zuiden en een werkplek met uitzicht op – vind ik – de gezelligste straat van Amsterdam. Dit alles maakt het woonplezier voor mij helemaal compleet. 

In de special van de februari-editie van magazine ZOZ vind je inspiratie om ook jouw woning tot een gezellig thuis te maken. Benieuwd naar hoe ik zelf woon? Je ziet het in dit artikel!

 

Liefs,

Felice Bakker- eigenaresse Blond Velvet

Gedeeld

verder lezen

COLUMN DICK: TWEESTRIJD

COLUMN DICK: TWEESTRIJD

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!

COLUMN DICK: TWEESTRIJD

COLUMN DICK: TWEESTRIJD

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!