Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

 

Co Contract is sinds 2002 hét B2B inkoopplatform van Co van der Horst voor high-end meubelen, verlichting, interieurtextiel en woonaccessoires. Deze afdeling is gespecialiseerd in het leveren voor zakelijke gebruikers, interieurarchitecten en projectinrichters in binnen- en buitenland.

 

ZAKELIJKE INTERIEURPROJECTEN

Co Contract is expert in zakelijke interieurprojecten. Het team van interior designers bedenkt en ontwerpt een omgeving die past bij de identiteit van de onderneming. Van kantoorgebouwen tot hotels en restaurants. De interior designers van Co Contract nemen alle werkzaamheden uit handen, zodat iedereen zich kan richten op zijn eigen werkzaamheden. Dankzij een eigen team van gekwalificeerde meubelmakers, stoffeerders en decorateurs en een vaste samenwerking met vakkundige timmermannen, stukadoors, schilders en hoveniers kan Co Contract in het gehele traject ontzorgen. Projecten kunnen desgewenst turn-key worden opgeleverd, inclusief schoonmaak en groen- voorziening. Gedurende het traject van ontwerp tot oplevering is er één vast contactpersoon. Een bouwkundige coördinator waarborgt de voortgang, budget en de kwaliteit van de werkzaamheden.

 

 

TRADE PROGRAMMA

Wanneer je als zelfstandige interieur professional op zoek bent naar een partner die je kan ontzorgen, dan ben je bij Co Contract ook aan het juiste adres. Als member van Co Contract worden zaken als inkoop, procesbegeleiding, transport en installatie voor je uit handen genomen. Als interieur professional ben je zelf leading in het contact met de klant en alle creatieve keuzes.

Je profiteert bovendien van aantrekkelijke financiële inkoop condities, er staat een persoonlijke accountmanager tot je beschikking, een ongekend groot assortiment met meer dan 250 exclusieve interieurcollecties op 10.000 m2 showroom, wereldwijd transport, stalenservice, scholing via Co Academy en deelname aan exclusieve B2B events. Tot slot kun je gebruik maken van de showrooms van Co van der Horst, Flexform Amsterdam en Molteni&C|Dada Amsterdam (vanaf 2022) om projecten uit te werken of klanten te ontvangen.

 

CO VAN DER HORST
Binderij 2 (Amstelveen)
020 641 25 05
www.covanderhorst.nl