Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

BEAUTY TIPS UIT ZUID

Gepubliceerd op: 26 mei 2021

Met de beauty tips en tricks uit dit artikel ben jij helemaal up-to-date in beauty-land! Lees snel verder om te zien welke tips uit Zuid jouw routine wellicht zullen veranderen!

 

GROOMING TIPS VAN BARBER TOM

Tom van Hulst is in Amsterdam-Zuid werkzaam als barber en weet dus als geen ander hoe je als man de gezichtshuid en het haar het beste kunt verzorgen: “Ik gebruik voor mijn haar Layrite Cement Clay. Deze raad ik mijn klanten ook altijd aan. Voor het scheren gebruik ik Proraso Pre-shave, deze beschermt de huid voordat je er met het scherpe scheermes overheen gaat. Ik masseer de pre-shave in en gebruik een warme handdoek om mijn poriën te openen. Na het scheren, dep ik met een koude handdoek om mijn poriën te openen. Na het scheren, dep ik met een koude handdoek om de poriën te sluiten. Verder reinig ik mijn huid met een cleaners, gebruik ik dagelijks een moisturizer en zonnebrandcrème. Dat laatste vergeten veel mensen en is heel belangrijk!”

 

MARIJKE’S BEAUTYGEHEIM

Ons covermodel Marijke Helwegen vertelt hoe zij haar huidje mooi en jeugdig houdt: “Ik doe eigenlijk heel weinig aan gezichtsverzorging. Zo nu en dan laat ik een beetje Botox spuiten tegen de rimpeltjes en verder gebruik ik al jarenlang het 100% biologische Shangri-La oogcontour- en gezichtsserum van Amanprana. Deze bevat geen chemische stoffen en is volledig natuurlijk; je zou het zelfs kunnen eten! Daarnaast gebruik ik elke dag een SPF 30 om mijn huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van de zon.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

MOOI VAN BINNENUIT

Er van buiten stralend en goed uitzien, begint bij het verbeteren en ondersteunen van jouw spijsvertering en immuunsysteem.

Het is ontzettend belangrijk om dagelijks aandacht te schenken aan het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen en herstellen. Carolina Levie van Purefood Health Solutions helpt jou stap voor stap met haar ‘gut reset protocol’ om je fit te voelen en dit ook uit te stralen.

 

DIY KOFFIESCRUB

Gooi jij de koffiedrab na het zetten van een bakkie ook altijd lukraak bij het afval? Niet meer doen! Dit prutje is een hartstikke mooi ingrediënt voor jouw homemade beauty product.

 

Laat de koffiedrab opdrogen, voeg er naar wens een drupje olie – olijfolie, zonnebloemolie of wellicht jouw favoriete huidolie – aan toe en behandel je huid met het goedje. De licht korrelige structuur van de koffie maakt het een ideale scrub. Sommige studies beweren zelfs dat de cafeïne cellulitis en huidveroudering tegengaat. Voortaan scrub je jouw huid mooi zacht en egaal met jouw eigen duurzame koffiescrub!

 

Gedeeld

verder lezen