Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Onderneemster en skin expert Lindsay van der Looij is al jaren een waar begrip in Amsterdam-Zuid. Als eigenaresse van Bloy Institute heeft zij een grote klantenkring opgebouwd van bn’ers, influencers en Zuid bewoners die met regelmaat een bezoek brengen aan haar high-end boutique kliniek op de Willemsparkweg. Na meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche, heeft van der Looij nu LABAREAU ontwikkeld: haar eigen luxe anti-aging skincare lijn. De exclusieve huidproducten van LABAREAU verjongen, verstevigen en hydrateren de huid en zijn dankzij de geïmplementeerde SAXZ-12®️ technologie voorloper op het gebied van huidverjonging.

 

Lindsay van der Looij

 

SKINGURU LINDSAY VAN DER LOOIJ

De Amsterdamse skinguru loopt met diverse eigen schoonheidssalons al langer mee in het vak. Als ervaren huidexpert én entrepreneur is van der Looij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het wereldwijde anti-aging skincare assortiment. “Na meer dan 20 jaar ervaring met verschillende huidtypes-, aandoeningen en skincare producten, besloot ik zelf een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen,” vertelt van der Looij. Samen met een team van experts dook zij het laboratorium in om zo jarenlange praktijkervaring met wetenschap te combineren. Dankzij de samenstelling van hoogwaardig kwaliteit collageen en de nieuwe unieke SAXZ-12®️ technologie, laat van der Looij de beloftes over de anti-aging effecten ook daadwerkelijk uitkomen. “LABAREAU geeft de huid meer volume, vult fijne lijnen en rimpels in, en stimuleert de huid om te verjongen. Het geheim? De unieke SAXZ-12®️ technologie in onze producten bestaat uit krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. SAXZ-12®️ is uniek aan LABAREAU, geen enkel ander product in het wereldwijde skincare assortiment bevat deze unieke technologie. Een primeur dus!”

 

Lindsay van der Looij

 

ANTI-AGING BEAUTY ROUTINE

Als beauty expert weet van der Looij dat een gezonde en jonge huid voor veel vrouwen (én steeds meer mannen) hoog op het prioriteitenlijstje staat. Een goede skincare routine thuis, die je zelf gemakkelijk kunt uitvoeren, is hierbij essentieel. Met de collectie van LABAREAU haal je in één keer een volledige beauty routine in huis en heb je alle huid verjongende producten binnen handbereik. Deze exclusieve high-end lijn van LABAREAU bestaat uit 8 must have anti-aging producten: The Cleanser, The Toner, The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector. Deze beauty routine zal je huid meer laten stralen, verjongen en verstevigen. Denk hierbij ook aan vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals minder zichtbare poriën. “LABAREAU is all your skin needs. De huid zal er gladder, voller, jonger en steviger uitzien. Mijn favoriete product is The Uplift. Dit boosting serum lift de huid, tilt de huid omhoog, lift de kaaklijn en jukbeenderen. Een filler in een flesje! Ik breng The Uplift het liefst ‘s avonds als serum aan. Daarna gebruik ik The Volume voor een diepere hydratatie en dan ben ik klaar voor mijn beauty sleep.”

 

EEN MOOIERE HUID CADEAU MET LABAREAU

Met LABAREAU streeft van der Looij ernaar om iedere (zaken)vrouw een verzorgde en betere huid aan te bieden. Het nieuwe high-end skincare assortiment van de BLOY Institute-eigenaresse is in dat geval ook perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Want eerlijk is eerlijk, iedereen wil toch wel een mooiere huid cadeau? De producten worden feestelijk verpakt en de rood met gouden flesjes geven een echte Christmas-touch! De skincare lijn wordt exclusief online verkocht op www.labareau.com. Je kunt de producten ook verkrijgen in de flagship store BLOY Institute. Hier kan je ook terecht voor unieke LABAREAU-behandelingen, zoals Lindsay’s favoriet, The Hollywood Buccal Facial. Met deze behandeling ontdek je het beautygeheim van veel Hollywoodsterren: zij houden hun huid op natuurlijke wijze jong en gezond met een krachtige gezichtsbehandelingen op basis van zuurstof.