Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

IN TOP SHAPE MET LIPOSCULPTUUR EN/OF BUIKWANDCORRECTIE

Gepubliceerd op: 23 september 2020

Amsterdam Plastic Surgery

In een prachtig pand aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, borsten en lichaam. Met grote liefde voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Bovendien geeft hij iedere cliënt een koninklijke behandeling. Dr Pirayesh: “Vaak nemen cliënten na hun eerste bezoek vriendinnen of familie mee. Er is geen groter compliment.” 

 

LIPOSCULPTUUR 

Onder invloed van hormonen kan het lichaam op bepaalde plaatsen te veel vet opslaan. Deze vetophopingen zijn met sporten en diëten nauwelijks adequaat te verhelpen. Er wordt veel reclame gemaakt voor het bevriezen van vet en allerlei andere apparaten die overtollig vet als sneeuw voor de zon zouden laten verdwijnen. Volgens Dr Pirayesh zijn de resultaten van deze behandelingen vaak zeer wisselend en bescheiden: “Ik zie veel cliënten die een behoorlijke prijs hebben betaald voor dit soort ingrepen met vaak een teleurstellend resultaat. Zonde! Om je lichaam sterker en slanker te maken en een mooie vorm te geven, adviseer ik naast een verandering van levensstijl, liposculptuur.”

 

HIGH DEFINITION LIPO

High Definition Liposculpture is een geavanceerde versie van liposuctie, waarbij vet niet alleen weggezogen wordt, maar het overgebleven vet ook ‘gesculpt’ wordt. Hierdoor komt het lichaam er strakker en slanker uit te zien. Het wordt ook wel body contouring genoemd. Bij deze techniek moet de plastisch chirurg veel aandacht voor detail en artistiek talent laten zien. Dr Pirayesh vertelt: “Het resultaat van een succesvolle liposuctiebehandeling zit ‘m niet in het apparaat, de grootte van de canule of de gebruikte techniek, maar in de gespecialiseerde en ervaren esthetisch plastisch chirurg die de contouren van het lichaam zorgvuldig en met oog voor detail op veilige wijze boetseert.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

HUIDOVERSCHOT RONDOM BUIK EN FLANKEN

Zwangerschappen, genetische aanleg, zwaartekracht, eerdere operaties, gewichtsverlies of veroudering kunnen ervoor zorgen dat de buikwand – en daarmee de huid en de spieren van de buik – slap worden en gaan hangen. Soms is er ook sprake van een huidoverschot, dan is de navel naar beneden gezakt en zijn de buikspieren in het midden gescheiden. Dr Pirayesh vertelt: “Met diëten en trainen gaat deze slappe, hangende buik niet weg. In lichte gevallen kan liposuctie uitkomst bieden, maar meestal is een buikwandcorrectie de enige manier om weer een strakke en platte buik te krijgen.”

 

BUIKWANDCORRECTIE 

Een buikwandcorrectie kan het uiterlijk van de buik op verschillende manieren verbeteren:

– Overtollig vet en huid wordt van de buik en flanken verwijderd, meestal in combinatie met liposuctie;

– De navel wordt aangepast en op een hogere, jeugdigere positie gebracht;

– Uitgerekte buikspieren worden zo nodig naar elkaar toegebracht;

– De buik wordt strakker en krijgt weer een jeugdig silhouet.

Hoewel een buikwandcorrectie een litteken net boven de schaamstreek geeft, zijn vrouwen en mannen heel blij met het resultaat van een strakke buik. Het litteken wordt behandeld volgens het Laser Scar Care protocol van APS en is na verloop van tijd bijzonder aanvaardbaar.

 

ZWITSERSE PRECISIE

Dr Pirayesh is een wereldwijd veelgevraagd gastdocent en plastisch chirurg op het gebied van de veilige en vernieuwende esthetische technieken. Afgelopen maand heeft hij onderscheidende cliënten mogen behandelen in Zwitserland met zijn SILC concept: Het verkrijgen van natuurlijk, fraaie resultaten met Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals.

 

 

DR PIRAYESH 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

 

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Bangkok, Moskou, Harvard
  • Director CFA Amsterdam:
International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)
  • Mede-uitvinder Kunsthuid Glyaderm

 

 

Tekst & fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

 

Gedeeld

verder lezen

GLÜHWANDELEN IN ZUID

GLÜHWANDELEN IN ZUID

Vandaag gaan wij lekker aan de glühwandel in Amsterdam- Zuid! Je weet wel: wandelen en glühwein drinken. Maar waar is ‘ie het allerlekkerst?

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

Check hier wáár in Amsterdam-Zuid je de lekkerste oliebollen haalt! We gaan naar Oud-Zuid, de Rivierenbuurt, de Apollobuurt, De Pijp en de Schinkelbuurt.

GLÜHWANDELEN IN ZUID

GLÜHWANDELEN IN ZUID

Vandaag gaan wij lekker aan de glühwandel in Amsterdam- Zuid! Je weet wel: wandelen en glühwein drinken. Maar waar is ‘ie het allerlekkerst?

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

JE BENT ZELF EEN OLIEBOL

Check hier wáár in Amsterdam-Zuid je de lekkerste oliebollen haalt! We gaan naar Oud-Zuid, de Rivierenbuurt, de Apollobuurt, De Pijp en de Schinkelbuurt.