Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

AMSTERDAM DANCE EVENT: NIET TE MISSEN FEESTJES IN ZUID

Gepubliceerd op: 9 oktober 2019

ADE AMSTERDAM-ZUID

Beeld: Amsterdam Dance Event

Het is weer zover! Amsterdam Dance Event barst los in onze stad! Het festivalprogramma van ADE bestrijkt namelijk het hele spectrum van elektronische subgenres, met meer dan 2.500 artiesten die optreden in 140 van Amsterdam’s beste muzikale uitgaansgelegenheden. In 2018 verwelkomde het festival maar liefst 400.000 festivalbezoekers uit meer dan 100 landen, waardoor het is uitgegroeid tot ’s werelds grootste festival voor elektronische muziek. Ook in Amsterdam-Zuid worden er weer veel leuke feesten georganiseerd. Waar kunnen we jou tegenkomen? 

 

WEVAL LIVE – CONCERTGEBOUW – 16 OKTOBER

Het Concertgebouw ADE

Beeld: Het Concertgebouw

Het Concertgebouw begint met een liveshow van Weval in de Grote Zaal. Bij deze speciale gelegenheid zullen Harm Coolen en Merijn Scholte Albers en band een gloednieuwe liveshow ontwikkelen. Het duo staat bekend om hun warme, gelaagde synthesizer melodieën en hypnotische ritmes die zorgen voor een intense, muzikale trip. Het geluid van Weval kan worden omschreven als muziek die je kan verheffen en je op een zachte manier hoopvol kan maken. Op deze manier spreekt Weval zowel technofans als fans van bands als Radiohead, Boards of Canada en Massive Attack aan.

 

MARTIN GARRIX 18+ – AMSTERDAM RAI – 18, 19 OKTOBER

ADE AMSTERDAM-ZUID

Beeld: Martin Garrix

Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert DJ Martin Garrix twee events in de RAI. Een op vrijdag (18+) en een feest op zaterdag voor alle leeftijden. Als je hier nou echt heel wilt, vergeet er dan geen kaartje voor te halen!

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

TIKTAK SPECIAL – AMSTERDAM RAI – 18 OKTOBER

ADE AMSTERDAM-ZUID

Beeld: ADE

TIKTAK organiseert door het hele jaar door vele events. Festivals met Koningsdag, Oud & Nieuw, en nu ook weer tijdens het Amsterdam Dance Event. Je mag de beste eclectische muziek verwachten. Dat betekent een mix van house, urban en hip-hop. Alle artiesten, behalve de 2 mystery guests, zijn bekend gemaakt: Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Carnage, Broederliefde, Boef, Josylvio, Sevn Alias, Poke, Dyna, Freddy Moreira, Kevin, Johnny 500 en Girls Love DJs.

 

EURABIA – CINETOL – 19 OKTOBER
ADE Eurabia

EURABIA is een clubavond samengesteld door Cairo Liberation Front en presenteert baanbrekende DJ’s & live-acts uit / geïnspireerd door het Midden-Oosten. Feest mee met Syrische dabke en Egyptische electro-chabi naar Anatolische disco en Marokkaanse bas.

 

Krijg jij ook al zo’n zin om weer met je vrienden op pad te gaan? ‘Dansjes doen’ tot je niet meer kan! Op de website van ADE vind je het gehele programma met alle feestevenementen die er zullen zijn en koop je op tijd al je kaartjes. Zo ga je de gaafste feesten af, maak je de mooiste herinneringen en hoef je niets te missen. En mocht je een enorme kater hebben achteraf, geen zorgen. Wij hebben daar natuurlijk een aantal tips voor. Hier lees je onze katertips!

Have fun tijdens Amsterdam Dance Event!

 

Tekst: Xavier Simons 

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!