Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

24 JUNI: ONE DAY YOGA RETREAT

MOBIEL OP STIL EN GENIETEN

Gepubliceerd: 8 juni 2018 16:07

Op zondag 24 juni vindt alweer de tweede One Day Yoga Retreat plaats bij Spa Sport Hotel Zuiver. Een hele dag voor jezelf met 1,5 uur yoga, stiltemeditatie in het Amsterdamse bos, een interactieve lezing en een klankschalensessie. Daarna kun je heerlijk ontspannen in de mooie spa met grote tuin en diverse baden en sauna’s. 

KLAAR VOOR DE ZOMER
Een gezonde geest met een gezond lichaam: dat is waar Zuiver Amsterdam voor staat. Gedurende de One Day Yoga Retreat wordt er gemediteerd, gewerkt met al je zintuigen en staat mindfulness voorop. Iedere retreat staat in het teken van het komende seizoen. Tijdens deze juni-editie ontvang je de zomer – letterlijk én figuurlijk – met open armen. Na de reeks aan ontspannende, interessante en inspirerende activiteiten, krijg je als deelnemer uitgebreid de tijd om nog even lekker na te genieten in de heerlijke spa van Zuiver!

fotocredits: Spa Sport Hotel Zuiver

WAT JE KUNT VERWACHTEN
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, blikken we terug op de eerdere, succesvolle lente-editie. Gedurende die dag werd er een stilte-meditatie-wandeling met een mindfulness trainer gehouden. Alle zintuigen werden op scherp gezet te midden van het Amsterdamse Bos. Natuurlijk werd er ook aan yoga gedaan! Tijdens een 1,5 uur durende Yin Yoga sessie lag de focus op het losmaken van het bindweefsel. Bij een interessante lezing over chakra’s leerden de deelnemers alles over lichaamsenergie en levenskracht. Een ware inspiratiebron voor mensen die bewuster vanuit hun ware essentie leren leven. Tijdens de klankschalensessie was er de mogelijkheid om te ervaren wat voor een ontspannend effect rustgevende geluiden op je kunnen hebben. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren en wil jij ook helemaal relaxed de zomer ingaan met een One Day Yoga Retreat? Kijk voor meer informatie op www.zuiveramsterdam.nl/retreat

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...