Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

24 JUNI: ONE DAY YOGA RETREAT

MOBIEL OP STIL EN GENIETEN

Gepubliceerd: 8 juni 2018 16:07

Op zondag 24 juni vindt alweer de tweede One Day Yoga Retreat plaats bij Spa Sport Hotel Zuiver. Een hele dag voor jezelf met 1,5 uur yoga, stiltemeditatie in het Amsterdamse bos, een interactieve lezing en een klankschalensessie. Daarna kun je heerlijk ontspannen in de mooie spa met grote tuin en diverse baden en sauna’s. 

KLAAR VOOR DE ZOMER
Een gezonde geest met een gezond lichaam: dat is waar Zuiver Amsterdam voor staat. Gedurende de One Day Yoga Retreat wordt er gemediteerd, gewerkt met al je zintuigen en staat mindfulness voorop. Iedere retreat staat in het teken van het komende seizoen. Tijdens deze juni-editie ontvang je de zomer – letterlijk én figuurlijk – met open armen. Na de reeks aan ontspannende, interessante en inspirerende activiteiten, krijg je als deelnemer uitgebreid de tijd om nog even lekker na te genieten in de heerlijke spa van Zuiver!

fotocredits: Spa Sport Hotel Zuiver

WAT JE KUNT VERWACHTEN
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, blikken we terug op de eerdere, succesvolle lente-editie. Gedurende die dag werd er een stilte-meditatie-wandeling met een mindfulness trainer gehouden. Alle zintuigen werden op scherp gezet te midden van het Amsterdamse Bos. Natuurlijk werd er ook aan yoga gedaan! Tijdens een 1,5 uur durende Yin Yoga sessie lag de focus op het losmaken van het bindweefsel. Bij een interessante lezing over chakra’s leerden de deelnemers alles over lichaamsenergie en levenskracht. Een ware inspiratiebron voor mensen die bewuster vanuit hun ware essentie leren leven. Tijdens de klankschalensessie was er de mogelijkheid om te ervaren wat voor een ontspannend effect rustgevende geluiden op je kunnen hebben. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren en wil jij ook helemaal relaxed de zomer ingaan met een One Day Yoga Retreat? Kijk voor meer informatie op www.zuiveramsterdam.nl/retreat

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN

TERUGBLIK: ZUIDAS RUN Gepubliceerd op: Afgelopen vrijdag vond de tiende editie van de Zuidas Run plaats. Heb je om de een of andere reden dit moeten missen of wil je gewoon nog even nagenieten van dit sportieve spektakel, bij...