Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZUIDAS CULINAIR ZOMERFEEST 2018

Gepubliceerd: 29 juni 2018 15:00

Vanaf vanmiddag om 17.00 staat de Zuidas in het teken van ‘Zuidas Culinair Zomerfeest 2018’! Met temperaturen die oplopen tot 25 graden en het weekend voor de deur is dit het ideale feest om je weekend in te luiden. Hup, zo vanuit kantoor!

Zuidas Culinair, georganiseerd door Hello Zuidas en WTCafé de Blauwe Engel, is het perfecte moment om te proeven wat voor culinaire specialiteiten de horecaondernemers van de Zuidas voor je in petto hebben. Zo kun je gerechtjes verwachten van onder andere Sushi Time, Koetjes & Kalfjes, Market 33 en Gordal. Dat wordt smullen geblazen!

Kom je liever alleen een wijntje drinken? Ook borrelen kan perfect op Zuidas Culinair. Later op de avond zal er vervolgens tot middernacht gefeest worden op het Zuidplein. Dat is nog eens wat anders dan ‘smorgens met je koffietje rennen naar kantoor.

Fijn weekend allemaal!

Tekst: La Toya Ramsahai

Beeld: Zuidas Culinair

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...