Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

EEN STAPJE TERUG TIJDENS EEN SLOW ESCAPE

RESET JE BODY & MIND TIJDENS EXCLUSIEVE RETREATS

Gepubliceerd op: 12 juni 2019

 

 

Herken je dat gevoel dat het lijkt of je geleefd wordt? Het is van groot belang voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid om soms even pas op de plaats te nemen. De Slow Escapes reizen van de Amsterdamse yoga- en meditatiedocente Lisa Maduro helpen je om echt even tot jezelf te komen. Reset je body & mind tijdens exclusieve retreats op prachtige locaties als de Algarve en Toscane.

 

MINDFULNESS

Volgens Lisa Maduro, het gezicht achter Slow Escapes, vergeten we door alle afleidingen in het digitale tijdperk soms de tijd te nemen om naar binnen te keren: “Even niet in de ‘doe-modus’, maar gewoon even ‘zijn’. Door jezelf dit regelmatig aan te leren, train je je brein flexibeler te zijn en beter om te gaan met de weerbarstigheid van het leven. De retreats van Slow Escapes zijn mindful reisbelevenissen, bedoeld om bij op te laden. De combinatie met de exclusieve excursies en soms een creatieve invulling maken het ook een mooie manier om nieuwe ervaringen op te doen en interessante mensen te ontmoeten.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

SLOW TRAVEL

Binnen dit nieuwe retreat concept combineert Lisa mindfulness, reizen en creativiteit. Kleine groepjes gelijkgestemden die elkaar ontmoeten op een prachtige locatie om zich daar onder te dompelen in de omgeving en de lokale bevolking en ondernemers. “We nemen de tijd om een regio écht te leren kennen door bijvoorbeeld olijfolie of wijnen te proeven, truffels te zoeken of een lokale keuken te ontdekken. Dat is de essentie van ‘slow traveling’. Elk retreat heeft een eigen focus en is daardoor uniek”, aldus Lisa.

 

Lisa Maduro Slow Escapes

Foto: Lisa Maduro

 

KRENTEN UIT DE PAP

Lisa stelt de Slow Escapes met zorg samen om de reiservaringen zo ultiem mogelijk te maken. “Ik werk samen met lokale ‘tastemakers’ en door passie gedreven lokale ondernemers om een unieke reiservaring neer te zetten. Laatst in Portugal gingen we op pad met een
lokale vooraanstaande fotografe voor onze ‘Photography & Mindfulness Retreat’ in de Algarve. De accommodaties die ik uitzoek zijn kleinschalig, uniek en vertellen een verhaal, of dat nou een design boutique hotel is in Portugal of een authentieke agriturismo in Italië.”

 

Interesse in zo’n Slow Escape? Neem dan contact op met Lisa via 0610250020 of per mail! 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

 

Gedeeld

verder lezen