Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

LASERS VOOR EEN GEZONDE GLOW BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 21 februari 2019

Amsterdam Plastic Surgery

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze clienten in een huiselijke sfeer.” Deze maand bespreekt Dr Pirayesh de beste behandelingen voor een stralende huid.

 

COLLAGEEN EN ELASTINE
Al na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen en elastine – proteïnen die je huid letterlijk bij elkaar houden – af. Collageen zorgt voor volume en vult dus rimpeltjes op, en elastine geeft je huid elasticiteit. Om je huid zo lang mogelijk een zachte, frisse en gladde uitstraling te geven, is het van belang om de collageen en elastine aanmaak effectief te stimuleren en te behouden.

 

OP MAAT GEMAAKT BEHANDELPLAN

Bij Amsterdam Plastic Surgery bekijkt Dr Pirayesh uitgebreid je huid en bespreekt hij je wensen. Daarna stelt hij een op maat gemaakt behandelplan voor je samen. Dr Pirayesh heeft zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Maar ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid wel graag verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden.

LASERBEHANDELINGEN

Naast Botox en veilge fillers zijn Laserbehandelingen zeer geschikt om niet alleen de collageenproductie te stimuleren, maar ook pigmentvlekken, couperose en littekentjes te verminderen. Daarnaast biedt de PRP-behandeling met groeifactoren uit je eigen bloed – ook wel de Vampire Facial genoemd – zichtbare resultaten in de vorm van een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Dit is een signatuur-behandeling van APS, die Dr Pirayesh wekelijks bij vele vrouwen uitvoert. Voor een optimaal effect met minimale hersteltijd combineert hij deze behandeling met de meest geavanceerde ‘energy based rejuvenation machines’.

 

MODERNE EN VEILIGE LASERAPPARATUUR

Dr Pirayesh heeft de beschikking over de meest moderne en veilige laserapparatuur. De Erbium laser is geschikt om huidveroudering tegen te gaan en zonschade en onregelmatigheden aan het huidoppervlakte te verbeteren. Daarnaast kunnen littekens verzacht worden. De hersteltijd van laser- en lichttechnieken is sterk afhankelijk van de golflengte en de diepte in de huid. Bij de Erbium laser kun je ervan uitgaan dat je vier tot zeven dagen na de behandeling een rode en schrale huid zult hebben, waarbij het belangrijk is de huid meerdere malen per dag met een speciale crème in te smeren. De Clearlift laser geeft geen roodheid. Bij (IPL) lichtbehandelingen voor couperose en vlekjes is de downtime veel korter, je mag echter van tevoren niet in de zon hebben gezeten en niet al te gebruind zijn. De RF machine is het ‘neusje van de zalm’ voor huidverstrakking en verfraaiing met een korte hersteltijd van ongeveer twee dagen. Tijdens een persoonlijk consult wordt bepaald wat de meest geschikte behandeling is voor je huid en wat past in je agenda en budget.

 

KIES VOOR KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Helaas mag iedere ‘arts’ in Nederland  het chirurgisch mes, de Botox- of fillerspuit en een Laser vasthouden en daarmee patiënten ‘behandelen’. Bij een echte plastisch chirurg die aantoonbare ervaring heeft met al deze technieken ben je het meest zeker van veiligheid en kwaliteit. Alleen plastisch chirurgen hebben de juiste ervaring, technische handvaardigheid en uitgebreide expertise om het meest optimale resultaat te bereiken met de minste kans op complicaties. Een plastisch chirurg kan je een totaalpakket aan huidverbetering en correcties aanbieden, zowel operatief als niet-operatief.

 

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Chirurg Plastische Chirurgie

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001)

 

 

Tekst & Fotografie: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld

verder lezen