DE NIEUWE BMW 4 SERIE

NU IN DE SHOWROOM BIJ BMW AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 30 oktober 2020

Compromisloos anders: De nieuwe BMW 4 Serie Coupé onderscheidt zich overduidelijk en op elegante wijze van de gangbare opvattingen. Het onafhankelijke design en het klassieke coupésilhouet doen denken aan iconische modellen en onderstrepen tegelijkertijd zijn progressiviteit. De sportieve lichtheid brengt hij naadloos over naar de weg, waar indrukwekkende wendbaarheid en sensationeel vermogen adrenaline opwekken. Zo is de krachtige sportcoupé gehuld in een aura van onbereikbaarheid, dat hem tegelijkertijd juist ook nog aantrekkelijker maakt.

 

HET EXTERIEURDESIGN VAN BMW 4 SERIE COUPÉ

Provocerend, onafhankelijk, scherp: Met zijn expliciete exterieurdesign manifesteert de BMW 4 Serie Coupé zich als een rebelse individualist. De markante voorzijde met de unieke BMW nierengrille benadrukt maximale onafhankelijkheid en staat symbool voor de uitgesproken verschijning van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

 

HET INTERIEUR VAN DE BMW 4 SERIE COUPÉ

Complexiteit in een notendop: het interieurdesign van de BMW 4 Serie Coupé stelt de bestuurder centraal. Behalve de functionele vormgeving van het interieur zorgen ook de precieze vormgeving en de hoogwaardige designelementen voor een moderne en onafhankelijke uitstraling.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

RIJDDYNAMIEK

Sportieve rijeigenschappen, optimale handling en hoge wendbaarheid: met prestaties en rijdynamiek zorgt de nieuwe BMW 4 Serie Coupé voor een opwindende rijbeleving. Met krachtige BMW Twin Power Turbomotoren en perfect daarop afgestemde onderstelcomponenten is de Sportcoupé klaar voor iedere uitdaging.

 

ERVAAR HET ZELF BIJ BMW AMSTERDAM

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Met het algehele concept van dit opvallende tweedeursmodel – van de proporties en doelgerichte designkenmerken tot de voor dit model specifieke chassisafstelling – betrekt BMW de berijder sterk bij de rijervaring. De rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter dan zijn voorganger en voor meer onderscheid tussen de nieuwe BMW 4 Serie Coupé en de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Ervaar het zelf en boek eenvoudig hier een proefrit.

 

Tekst & Beeld: BMW Amsterdam.

Gedeeld