Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

CHRISTMAS TOUCH-UP BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 6 december 2018

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Deze maand bespreekt Dr Pirayesh een behandeling speciaal ontwikkeld voor de feestdagen: The Christmas Touch-Up.

CHRISTMAS TOUCH-UP 

De feestdagen staan voor de deur en iedereen wil er zo voordelig mogelijk uitzien. Met de stralende Christmas Touch–Up behandeling kun je jouw gezicht eenvoudig opfrissen. Een combinatie van micro-botox, een kleine hoeveelheid filler en een lichte laser-/lichtbehandeling geeft de huid een collageen boost en verzacht aanwezige rimpeltjes en oneffenheden. Dr Pirayesh heeft de behandeling – met een minieme hersteltijd van slechts 1 dag of korter – speciaal voor deze periode ontwikkeld. 

 

SILC

Dr. Pirayesh is expert op het gebied van huidverbetering. Zo heeft hij zijn eigen, uitgebalanceerde huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld: SILC. Dit staat voor Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals (operatie, injecties, laser en cosmetisch-farmaceutische producten) voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Ook voor patiënten die (nog) geen operatie willen, maar hun huid graag enorm verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden.

 

PRP: DE ECHTE “BIO” BEHANDELING MET GROEIFACTOREN UIT EIGEN BLOED

Droom je van een strakkere, jongere en gladdere huid? Dan is de PRP-behandeling zeer geschikt. Je huid wordt namelijk gestimuleerd om zichzelf te verjongen met behulp van jouw eigen bloed. In Hollywood gebruiken de sterren dit twee weken voor de Oscaruitreiking om met een mooie, frisse glow de rode loper op te gaan. De techniek maakt gebruik van de groeifactoren uit je eigen bloed. Voor de behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed uit de arm weggenomen. Dit bloed wordt gecentrifugeerd om het plasma dat rijk is aan bloedplaatjes te scheiden van het bloed. Het plasma wordt vervolgens door middel van microneedling (een soort massage met ragfijne naaldjes) in je huid gesluisd. De behandeling is pijnloos. De volgende dag kun je je drukke bestaan weer hervatten!

 

KIES VOOR KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG


In veel klinieken worden botox- en fillerbehandelingen aan de lopende band uitgevoerd door artsen van diverse pluimage. De kennis van delicate anatomie van het aangezicht is echter bijzonder belangrijk. Vaak worden grote hoeveelheden fillers gebruikt door de cosmetisch artsen die prijzen per milliliter hanteren en de botoxbehandeling in zones opdelen. Zonde! Meestal zijn er namelijk slechts enkele spuitjes filler en een kleine hoeveelheid botox nodig om een echt fraai en natuurlijk resultaat te behalen. Dr Pirayesh neemt bij elke behandeling de tijd om het gezicht volledig te analyseren en gaat uiterst gedetailleerd en voorzichtig te werk in zijn streven naar een fraai resultaat, een snel herstel en de kleinst mogelijke kans op complicaties.

 

Amsterdam Plastic Surgery Ali Pirayesh

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Geneeskunde (Leiden) (cum laude)
Algemene Chirurgie (Royal College of Surgeons London)
Plastische Chirurgie (USA, Engeland, België, Nederland, Brazilië)

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia,     St Petersburg, China

  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 

  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 

  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC) 

  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

 

Gedeeld

verder lezen