Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

5 LOCATIES VOOR HET BEHOUDEN VAN JE ZOMERSE TAN

Vrouw strand

Wekenlang hebben we ons ingespannen om een gezond bruin kleurtje te krijgen. Nu we ons richting de herfst aan het bewegen zijn en het zonnetje zich steeds minder vaak laat zien, gaat het hard achteruit met die zomerse tan. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen! Hieronder vijf fijne adresjes die ons helpen onze zomerse gloed eenvoudig te behouden!

 

SUNDAY’S – BEETHOVENSTRAAT 39

Sunday's

Bij het eerste bezoek aan de zonnestudio van Sunday’s wordt er grondig naar je huid gekeken door middel van een huidanalyse. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk zonadvies, zodat je op verantwoorde wijze heerlijk aan jouw kleur kunt werken. Bovendien maakt Sunday’s gebruik van een uniek D-lite technologie, waarmee je tegelijkertijd ook nog vitamine D opdoet.

 

THE SUNFLOWER – ZEILSTRAAT 5

Aan de Zeilstraat kun je terecht bij The Sunflower. De kracht van The Sunflower bestaat uit continu innoveren en zeer hoge kwaliteitslampen voor een redelijke prijs. Wil je alleen een kleurtje op het gezicht en bovenlichaam? Ook hier hebben zij een speciale zonnelamp voor!

 

ZONNESTUDIO VISION – VAN WOUSTRAAT 229-231

Zonnestudio Vision

Beeld: Zonnestudio Vision

Zonnestudio Vision biedt een flink aanbod aan verschillende zonnebanken: van lichte zonnebanken tot extreme varianten en dieptebruiners. Alles om jouw mooie zomergloed in stand te houden. Bespreek met de medewerkers welke optie het beste bij jouw huid past en zonnen maar! Psst… Naast het bruinen je bij Vision ook nog terecht voor een fijne behandeling in de beautysalon.

 

TAN-GO SUNCENTER – SARPHATIPARK 22

Deze moderne zonnestudio van Tan-Go is al 32 jaar een begrip in de buurt. Door middel van jarenlange ervaring kan iedereen hier terecht voor een passend bruinings-advies. Veilig zonnen in een persoonlijke sfeer! Je kunt te allen tijde vrijblijvend de studio instappen, waar het gepassioneerde team je graag verder helpt.

 

ZONNECENTRUM ERGOLINE – MAASSTRAAT 115

Ergoline

Beeld: Ergoline

Het gediplomeerde team bij Zonnecentrum Ergoline weet precies wat jij moet doen voor een optimaal bruiningsresultaat. Met maar liefst 7 verschillende zonnebanken die beschikken over uitgekiende UVA- en UVB-lampen, houd jij je vitamine D niveau ook zonder het zonnetje prima in stand! Sluit eventjes lekker je ogen en geniet van de warmte.

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...

MOQM: NOT YOUR REGULAR DENTIST

MOQM: NOT YOUR REGULAR DENTIST

Bij tandartspraktijk MOQM – je spreekt het uit als Mokum – doen ze het net even anders. Geen steriele wachtkamers waar je de minuten wegkijkt, maar een gezellige ruimte met vintage meubels. Lieneke en Thilo hebben nog maar net hun deuren geopend aan de Van...

DIT IS HÉT BEAUTYPRODUCT VAN 2022!

DIT IS HÉT BEAUTYPRODUCT VAN 2022!

Clear Aligners; je hebt er vast weleens van gehoord. Deze beugels zijn op het eerste oog niet zichtbaar, maar om het eindresultaat kom je niet heen. Een zelfverzekerde, stralende glimlach gegarandeerd! Tootsee – Zuid’s nieuwste aanwinst aan de Van Eeghenstraat –...