Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZUIDAS BUSINESS BOXING GALA: HIER WIL JE BIJ ZIJN!

Gepubliceerd op: 26 april 2019

Beeld: Zuidas Business Boxing Gala

Ben jij al bekend met het Zuidas Business Boxing Gala? Dit sensationele concept wordt ook wel White Collar Boxing genoemd en komt van oorsprong uit New York en Londen. Nu zal het voor de eerste keer plaatsvinden in ons eigen Zuid! Op zaterdag 25 mei vormt de Apollohal het decor voor dit bijzondere boksgala. Dit is niet zomaar een evenement: deze avond is een ‘once in a lifetime’- ervaring die je niet snel vergeet!

 

BLOED, ZWEET EN TRANEN

In een traject van ruim vier maanden worden ambitieuze zakenmensen, grotendeels werkzaam op de Zuidas, voorbereid op een echte bokswedstrijd in een professionele en spectaculaire ambiance. De deelnemers zijn werkzaam bij allerlei verschillende (Zuidas)kantoren waaronder bijvoorbeeld Deloitte, Cushman & Wakefield, G&S Vastgoed, Lexence advocaten en Leaseplan. Zij hebben zich eind november opgegeven om mee te doen aan een intensief trainingstraject, ter voorbereiding op het échte werk. Drie keer in de week trainden ze bij twee premium gyms op de Zuidas: Gustav gym en Club Sportive. 4,5 maand lang werden zij klaargestoomd, een traject van bloed, zweet en tranen. Alleen de echte doorzetters hebben het volgehouden en zullen op 25 mei eenmalig hun kostuum omruilen voor een boksoutfit, om 3 keer 1,5 minuut de ring te betreden…

ONGEKENDE LUXE

De organisatie van dit bijzondere evenement is in handen van de gedreven Menno Dijkstra en Milco Lambrecht. Menno is al jaren succesvol met zijn bedrijf Fit by Fight, gespecialiseerd in personal training gericht op boksen en kickboksen. Dit bedrijf zit in een shop-in-shop-concept gevestigd in de luxe Gustav Gym op de Zuidas. Milco staat al meer dan twintig jaar bekend als één van de meest succesvolle vechtsport-promotors van het land! In samenwerking met de sponsors Valley, Gelderlandplein, Kroese Paternotte, Nedstede, Technogym, Muller Visual en Forza, wanen de aanwezigen zich tijdens deze avond in een te gekke ervaring.

 

 

ER ZIJN NOG KAARTEN BESCHIKBAAR!

Het leukste nieuws: hier kun jij bij zijn! Tijdens de avond geniet je niet alleen van de bokspartijen maar worden er ook spectaculaire demonstraties gehouden, zullen gezellige zangers zoals Quincy te horen zijn en kun je een geweldige licht- en geluidshow verwachten. De presentatie is in handen van niemand minder dan Jeroen Post, samen met K-1 legende Remy Bonjasky. De dresscode? In Casual Chique zul jij de hele avond stralen!

Er zijn verschillende tickets te bemachtigen. Zo kun je kiezen voor een geheel verzorgde VIP-tafel inclusief diner, champagne en de meest luxe wijnen. Ook zijn er business seats beschikbaar, waar enkele consumpties en heerlijke hapjes bij horen. Heb jij tijdens de avond minder wensen? Dan kun jij ook kiezen voor een goedkopere kaart! Kijk op de site voor meer informatie over de tickets.

Een gedeelte van de opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Don! Deze geweldige stichting zet zich in voor genezing van diabetes type 1. Kortom: deze avond wordt er eentje om nooit te vergeten!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

 

Gedeeld

verder lezen