Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DÉ ZUID HOTSPOTS VAN NAOMI, RICK, YUKI & DE GIRLYS

Gepubliceerd: 31 juli 2018 17:43

Als iemand weet op welke plekken je moet zijn in Zuid, zijn het de inwoners zelf wel. Altijd al benieuwd wat nu dé places to be van (bekende) Zuid-bewoners zijn? Op ons Instagram kanaal (@ZUID.nl_insta) lichten wij iedere woensdag de lievelingsplekjes van (oud) Zuid-bewoners uit. Van favoriete ontbijtplek, groenteboer, koffiezaak, kledingwinkel, schoenenzaak tot aan het allerlekkerste broodje kaas. In dit artikel zijn de favoriete spots van  Naomi van As, Rick Brandsteder, Girly’s Jade en Gina & Yuki Kempees aan de beurt. Wil je iedere woensdag op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op Instagram via @ZUID.nl_insta!

 

NAOMI VAN AS

Beeld: Davien Hulsman

Nederlands ex-hockeyster Naomi van As gaat voor onbijt, lunch & koffie to go het liefste naar Stach op het Stadionplein. Voor lunch, borrel en diner is ze maar al te graag bij Restaurant Marathonweg te vinden en voor het lekkerste Aziatische eten raadt ze ons aan een bezoekje te brengen aan Mr. Sam Bistro op de Amstelveenseweg.

 

RICK BRANDSTEDER

Beeld: Davien Hulsman

Rick is kind aan huis bij At Seven op de Scheldestraat. Hier komt hij graag voor een lekker ontbijtje, heerlijke lunch en koffie. Voor een diner is Restaurant ZUID op de Stadionweg favoriet. Verse groenten en fruit haalt hij het liefste bij Jan Leegwater op de Olympiaweg.

 

JADE & GINA VAN GIRLY’S BLOG

Beeld: Girlys Blog

Onze favoriete ZUID-girls, Jade en Gina van Girlys blog vertelden ons ook over hun favoriete spots in de buurt. Een sapje to go halen ze bij Joe and the Juice. Ontbijt en lunch eten zij het liefste bij Corner Bakery en unieke fashion-items shoppen ze bij By Danie Vintage Store.

 

YUKI KEMPEES

Beeld: Yuki Kempees

Yuki Kempees, MC van DJ-formatie Kriss Kross Amsterdam kun je bij De Japanner op de Albert Cuyp tegen het lijf lopen voor lekker Japans eten. Voor een avond wijndrinken is Wijnbar Boelen aan de Eerste van der Helststraat favoriet en het nieuwste van het nieuwste haalt hij bij Daan van Basket Stores, volgens Yuki dé schoenenzaak aan de Gerard Doustraat. Zin in kip? Let’s go Franggo aan de Eerste Sweelinckstraat is waar je moet zijn. Toch meer zin in een local broodje kaas? Ga dan naar Kaassie Kaassie in dezelfde straat.

 

Benieuwd naar de favoriete plekken van andere Zuid bewoners? Houd dan morgen onze Instagram (@ZUID.nl_insta) in de gaten!

 

Tekst: Odette van der Veeken

Gedeeld

verder lezen

7X KERSTBOOM SCOREN IN ZUID

7X KERSTBOOM SCOREN IN ZUID

7X KERSTBOOM SCOREN IN ZUID Gepubliceerd op: Pakjesavond zit er op, wat betekent dat we officieel in de kerststemming mogen komen! De kerstperiode is uiteraard niet compleet zonder een versierde groene rakker in huis. Of je nu...

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: LICHTJES IN DE DUISTERNIS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: LICHTJES IN DE DUISTERNIS

COLUMN SEBASTIAAN CAPEL: LICHTJES IN DE DUISTERNIS Gepubliceerd op: Sebastiaan Capel – voormalig stadsdeelvoorzitter én trots bewoner van Amsterdam-Zuid – kent ons stadsdeel op zijn duimpje en neemt ons in zijn maandelijkse...

DE FEESTDAGEN VIEREN MET MAIK DE BOER

DE FEESTDAGEN VIEREN MET MAIK DE BOER

DE FEESTDAGEN VIEREN MET MAIK DE BOER Gepubliceerd op: Hij groet passanten, lacht zijn witte tanden bloot en strooit met complimenten. Maik de Boer is een flamboyante verschijning die zich – hoe kan het ook anders – perfect...