Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZEG ‘JA’ MET DE VERLOVINGSRING VAN GASSAN

Gepubliceerd op: 27 februari 2020

Een verlovingsring en een trouwring zijn sieraden voor het leven die twee mensen aan elkaar verbinden. Symbolen van de liefde. GASSAN heeft de expertise om voor deze speciale momenten in het leven dé perfecte ringen te vinden die bij jullie passen.

 

DE TROUWRING ALS SYMBOOL VOOR EEUWIGE LIEFDE

 

Een huwelijksaanzoek plannen begint bij het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Een ring die laat zien hoeveel je van je geliefde houdt en hoe graag je de rest van je leven met diegene wil delen. Het uitzoeken van de ring, waarmee je dé vraag stelt, is bijzonder en bij GASSAN weten ze dat. De experts van GASSAN hebben jarenlange ervaring en kunnen je alles vertellen over de diverse ringen, diamanten en stijlen. Zij adviseren je graag zodat je je partner kunt verrassen met een oogverblindende ring die perfect past bij je geliefde.

Met een “Ja, ik wil” beloof je elkaar eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed, tot de dood jullie scheidt. De huwelijksdag is een gelukzalige, feestelijke en romantische dag, waarna het leven samen als man en vrouw start. Een blik op de trouwring die je altijd draagt, neemt je weer mee naar die bijzondere dag.

Een trouwring is een cirkel zonder begin of eind, een teken van onvergankelijke verbondenheid. Deze betekenis stamt uit de tijd van de Romeinen, maar nog altijd symboliseert een trouwring eeuwigdurende liefde.

 

GASSAN

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

SPECIAL MOMENTS EVENT

GASSAN organiseert op 28 & 29 maart 2020 het GASSAN Special Moments event in de GASSAN Boutique aan de PC Hooftstraat met exclusieve partners zoals OGER, fotograaf Jacob van Rozelaar, FERAGGIO, Hella Huizinga, McBloom en TaittingerSamen met een aantal met zorg geselecteerde partners kan GASSAN je als geen ander helpen bij het organiseren van de mooiste dag van jouw leven. Met hun jarenlange expertise adviseren zij je graag! Tijdens het GASSAN Special Moments weekend komen alle essentials voor een schitterende dag samen: van de mooiste trouwjurken en maatpakken, romantische bloemen, de lekkerste bruidstaarten, de beste champagne, stijlvolle trouwschoenen, de trouwfotografie en natuurlijk prachtige juwelen en horloges. Het belooft een weekend te worden dat bol staat van de liefde!

Heb je zelf trouwplannen of ken je een vriend of familielid die gaat trouwen? Meld je dan hier aan voor dit unieke GASSAN Special Moments Event!

 

 

Tekst & beeld: GASSAN Diamonds

Gedeeld

verder lezen