Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Het Museum Quarter introduceert de Winter Wonder Walk. Tijdens deze bijzondere wandeling ontdek je alle highlights uit dit iconische gebied. Breng quality time door met vrienden en familie en loop samen deze verassende winterse wandeling door het Museumkwartier.

 

DE WINTER WONDER WALK

De wandeling duurt ongeveer 45 minuten en is het leukst als je ook echt de tijd neemt om te kijken en te luisteren naar wat de gids vertelt. Tijdens de wandeling ontdek je de verborgen verhalen van het Museum Quarter. De Winter Wonder Walk is dagelijks te lopen, maar op zaterdag 4,11 en 18 december is de Winter Wonder Walk van 14:00 tot 18:00 extra feestelijk met live muziek, kunst en cultuur. Op deze dagen zijn er ook speciale activiteiten voor de kinderen.

 

HARTVERWARMENDE VERRASSINGEN

Naast de verborgen verhalen en de hartverwarmende verrassingen kun je tijdens deze winterse wandeling ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Op de route liggen namelijk ook een aantal fijne horecazaken van het Museum Quarter: The Seafood Bar, TEN, Brasserie Keyzer, Allestedlund en Kiosk Rembrandt Van Gogh. Als wandelaar krijg je ook een stempelkaartje mee die je bij de verschillende ondernemers kunt laten afstempelen. Dit kaartje kun je aan het einde van de wandeling weer inleveren en maak kans op een mooie prijs.

 

AUDIOTOUR

Verrijk je wandeling met de audiotour en breng het gebied komt écht tot leven. Op de routekaart staat een QR-code, waar je gemakkelijk de verhalen mee kunt luisteren. De audiotour zal ingesproken worden door Meesterverteller Willem de Ridder.

 

MUSEUM QUARTER

Het Museum Quarter huist de drie belangrijkste Nederlandse musea: het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Daarnaast is in deze buurt ook het Concertgebouw te vinden, de altijd elegante P.C. Hooftstraat en talloze cafe’s, restaurants en luxe hotels.

 

GRATIS ROUTEKAART

De gratis routekaart is af te halen bij diverse locaties in Museum Quarter en is ook te downloaden via museumquarter.com/winter-wonder-walk. Volg @museumquarteramsterdam op Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates.