Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WINNEN!! 24 UUR GEHEEL VERZORGD IN ZUID

Gepubliceerd: 24 juli 2018 15:55

win 24 uur zuid

JA! Je leest het goed. ZUID.nl geeft een geheel verzorgde 24 uur in ons mooie Amsterdam Zuid weg! Dit wil je natuurlijk winnen, dus lees in dit artikel alle ins en outs!

 

WAT HOUDT 24 UUR ZUID IN?

Je krijgt letterlijk 24 uur geheel verzorgd uit in Zuid! Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Het programma bestaat onder andere uit:

 

Een VIP tour bij GASSAN Diamonds.

Hier mag je een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe de prachtige juwelen gemaakt worden. Uiteraard onder het genot van een glaasje bubbels.

 

Shoppen op het Gelderlandplein met een shoptegoed van 150 euro!

Beeld: Gelderlandplein

Weet jij al waar en wat je gaat shoppen? Nieuwe schoenen, een outfit voor het diner dat eraan zit te komen of een nieuwe tas? Leef je lekker uit!

 

Dineren bij MOMO

Beeld: MOMO Amsterdam

Deze prachtige locatie in Zuid zit om de hoek van het Rijksmuseum en het Conservatorium Hotel. Geniet hier van een heerlijk diner om de avond alvast lekker in te luiden!

 

Slapen in het Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Geheel in stijl sluiten we deze luxe dag af in het Conservatorium Hotel. Hier ga je overnachten en dromen over al het moois dat je gewonnen hebt.

 

 

HOE KAN IK WINNEN?

Heel simpel! Deel & like onze WINACTIE-post op Facebook en volg onze social mediakanalen. Dus onze Facebook en Instagram. Verder zien we in de reacties natuurlijk graag terug met wie jij deze 24 uur in Zuid door wilt gaan brengen en waarom, dus tag vooral jouw maatje!

 

 

TOT WANNEER LOOPT DE WINACTIE?

Deze winactie loop tot 31 augustus. Hierna zal uit alle deelnemers de winnaar worden gekozen. Deze geluksvogel zal vervolgens persoonlijk bericht van ons krijgen en samen plannen we een datum voor de 24 uur in Zuid!

 

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...