WINNEN!! 24 UUR GEHEEL VERZORGD IN ZUID

Gepubliceerd: 24 juli 2018 15:55

win 24 uur zuid

JA! Je leest het goed. ZUID.nl geeft een geheel verzorgde 24 uur in ons mooie Amsterdam Zuid weg! Dit wil je natuurlijk winnen, dus lees in dit artikel alle ins en outs!

 

WAT HOUDT 24 UUR ZUID IN?

Je krijgt letterlijk 24 uur geheel verzorgd uit in Zuid! Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Het programma bestaat onder andere uit:

 

Een VIP tour bij GASSAN Diamonds.

Hier mag je een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe de prachtige juwelen gemaakt worden. Uiteraard onder het genot van een glaasje bubbels.

 

Shoppen op het Gelderlandplein met een shoptegoed van 150 euro!

Beeld: Gelderlandplein

Weet jij al waar en wat je gaat shoppen? Nieuwe schoenen, een outfit voor het diner dat eraan zit te komen of een nieuwe tas? Leef je lekker uit!

 

Dineren bij MOMO

Beeld: MOMO Amsterdam

Deze prachtige locatie in Zuid zit om de hoek van het Rijksmuseum en het Conservatorium Hotel. Geniet hier van een heerlijk diner om de avond alvast lekker in te luiden!

 

Slapen in het Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Geheel in stijl sluiten we deze luxe dag af in het Conservatorium Hotel. Hier ga je overnachten en dromen over al het moois dat je gewonnen hebt.

 

 

HOE KAN IK WINNEN?

Heel simpel! Deel & like onze WINACTIE-post op Facebook en volg onze social mediakanalen. Dus onze Facebook en Instagram. Verder zien we in de reacties natuurlijk graag terug met wie jij deze 24 uur in Zuid door wilt gaan brengen en waarom, dus tag vooral jouw maatje!

 

 

TOT WANNEER LOOPT DE WINACTIE?

Deze winactie loop tot 31 augustus. Hierna zal uit alle deelnemers de winnaar worden gekozen. Deze geluksvogel zal vervolgens persoonlijk bericht van ons krijgen en samen plannen we een datum voor de 24 uur in Zuid!

 

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

NIEUWE SPOTS IN ZUID – OKTOBER 2018

De herfst brengt een hoop prachtige veranderingen met zich mee in ons mooie Zuid. Bladeren die door de straten van Zuid dwarrelen, sjaals die weer overal in het straatbeeld te vinden zijn en… Een paar gloednieuwe zaakjes! De deuren van deze toppers staan vanaf nu wagenwijd voor je open.

ADE KOMT ERAAN: DIT WIL JE NIET MISSEN IN ZUID

Ook dit jaar mag Amsterdam weer gastvrouw zijn van het grootste dansevenement ter wereld. Van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober zal het Amsterdam Dance Event de stad weer overnemen! Heel Amsterdam staat tijdens deze dagen in het teken van elektronische muziek. In Zuid zijn er ook allerlei plekken waar je terecht kunt om jouw allerbeste dansmoves uit de kast te trekken. Waar ben jij tijdens deze editie van ADE te vinden?

WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Is de week voor jullie ook voorbijgevlogen? Wat gaat dat toch snel! Het goede nieuws is dat het weekend weer...

GELDERLANDPLEIN UITGELICHT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures GELDERLANDPLEIN UITGELICHT! Gepubliceerd op: Dit keer niet écht een straat, maar zelfs een heel plein! Op het Gelderlandplein kun je gemakkelijk een dag...

WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Komend weekend staat er weer veel leuks op het programma! Zoals iedere week delen wij weer graag...