WINNEN!! 24 UUR GEHEEL VERZORGD IN ZUID

Gepubliceerd: 24 juli 2018 15:55

win 24 uur zuid

JA! Je leest het goed. ZUID.nl geeft een geheel verzorgde 24 uur in ons mooie Amsterdam Zuid weg! Dit wil je natuurlijk winnen, dus lees in dit artikel alle ins en outs!

 

WAT HOUDT 24 UUR ZUID IN?

Je krijgt letterlijk 24 uur geheel verzorgd uit in Zuid! Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Het programma bestaat onder andere uit:

 

Een VIP tour bij GASSAN Diamonds.

Hier mag je een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe de prachtige juwelen gemaakt worden. Uiteraard onder het genot van een glaasje bubbels.

 

Shoppen op het Gelderlandplein met een shoptegoed van 150 euro!

Beeld: Gelderlandplein

Weet jij al waar en wat je gaat shoppen? Nieuwe schoenen, een outfit voor het diner dat eraan zit te komen of een nieuwe tas? Leef je lekker uit!

 

Dineren bij MOMO

Beeld: MOMO Amsterdam

Deze prachtige locatie in Zuid zit om de hoek van het Rijksmuseum en het Conservatorium Hotel. Geniet hier van een heerlijk diner om de avond alvast lekker in te luiden!

 

Slapen in het Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Geheel in stijl sluiten we deze luxe dag af in het Conservatorium Hotel. Hier ga je overnachten en dromen over al het moois dat je gewonnen hebt.

 

 

HOE KAN IK WINNEN?

Heel simpel! Deel & like onze WINACTIE-post op Facebook en volg onze social mediakanalen. Dus onze Facebook en Instagram. Verder zien we in de reacties natuurlijk graag terug met wie jij deze 24 uur in Zuid door wilt gaan brengen en waarom, dus tag vooral jouw maatje!

 

 

TOT WANNEER LOOPT DE WINACTIE?

Deze winactie loop tot 31 augustus. Hierna zal uit alle deelnemers de winnaar worden gekozen. Deze geluksvogel zal vervolgens persoonlijk bericht van ons krijgen en samen plannen we een datum voor de 24 uur in Zuid!

 

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 7, 8, 9 DECEMBER

Maak je klaar voor een spetterend weekend want deze dagen wordt Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een winterwonderland mét de nodige luxueuze ambiance. Van de grootste premium lifestylebeurs van Europa tot kerst-activiteiten: dit doe jij dit weekend in Zuid.

WEEKENDTIPS 30 NOVEMBER, 1, 2 DECEMBER

Dit weekend belooft een écht Sinterklaasweekend te worden. Met nog maar een paar dagen op de teller tot pakjesavond zijn er nog een hele hoop inkopen en voorbereidingen te doen. Én liggen er wat mooie kansen om de beste man nog een laatste keer te zien voordat hij weer naar Spanje vertrekt. Daarnaast staan er ook weer een hoop andere activiteiten op de planning die je echt niet wilt missen. Dit is waar je dit weekend moet zijn!

WEEKENDTIPS 23, 24, 25 NOVEMBER

En daar is ‘ie alweer: ons geliefde weekend! Terwijl we hier op kantoor de laatste artikeltjes van de week aan het tikken zijn, gaan in heel Amsterdam-Zuid langzaam aan alweer mensen richting huis om heerlijk samen te eten en het weekend te vieren. Er staan ook dit keer weer talloze evenementjes op de planning waarmee we dat allemaal op onze eigen manier kunnen doen. Wat doe jij dit weekend?

NIEUW IN ZUID: DECEMBER 2018

Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig is dat ook nergens voor nodig want ze blíjven maar komen. Ook deze decembermaand heeft Amsterdam-Zuid weer prachtige, spiksplinternieuwe zaakjes voor ons in petto. Wij verwelkomen ze in ieder geval met open armen en raden jullie aan zeker even een kijkje te nemen bij deze toppers!