Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WIE ZIJN INSTINCT VOLGT, KIEST BMW!

ONTDEK HET AANTREKKELIJKE AANBOD BIJ BMW AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 6 mei 2019

De geur, de spanning, de eerste kilometers, de trots. Zijn we niet een beetje vergeten waar de aanschaf van een nieuwe auto eigenlijk om gaat? BMW in elk geval niet. Daarom hebben wij het aantrekkelijke BMW-aanbod voor je op een rij gezet met verschillende modellen. Dus ga verder met het volgen van je instinct en kies de BMW waar je hart sneller van gaat kloppen. Kies de BMW die je altijd al wilde rijden. Kies de BMW die je simpelweg geweldig vindt!

 

4% BIJTELLING, 100% BMW

BMW I3

Beeld: BMW i3

Op je instinct afgaan, ook als je zakelijk rijdt. BMW rijden met slechts 4% bijtelling, het kan gewoon! Geniet van maximaal fiscaal voordeel, geen emissie en dat gecombineerd met ongeëvenaard rijplezier. Elektrisch rijden volgens BMW.

Nu tijdelijk met 2.549 euro voordeel!

Ontdek meer! 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

LAGE NETTO BIJTELLING

BMW TOURING

Beeld: BMW 318i Touring

BMW rijden met een lage netto bijtelling. Dat is puur zakelijk rijplezier. Want momenteel heeft BMW diverse, goed uitgeruste modellen voor je klaar staan. Boordevol opties die je meer gemak, comfort en rijplezier geven. Voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je hoeft alleen nog maar je instinct te volgen. 

Je rijdt de M Sport Corporate Lease al vanaf 279 euro per maand!

Ontdek meer!

 

0% BIJTELLING MET PRIVATE LEASE

3 Sedan

Beeld: BMW Sedan

Minder zorgen, meer rijplezier. Volg je instinct en kies voor BMW Private Lease. Je bepaalt zelf in welke BMW je rijdt en hoeft niets anders te doen dan tanken, rijden en genieten. Onderhoud, reparaties, banden, verzekeringen, wegenbelasting; het is allemaal geregeld.

Je rijdt de BMW 3 Serie nu tijdelijk vanaf 699 euro per maand!

Ontdek meer!

 

Voor welke BMW ga jij? 

 

Tekst & Beeld: BMW Amsterdam

Gedeeld

verder lezen