Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WESLY BRONKHORST VERRAST BIJ COBRA ART!

Gepubliceerd op: 12 maart 2019

 

Wanneer Zuidbewoners verrast worden met een speciaal voor hem of haar ontworpen kunstwerk dan zijn wie hier maar al te graag bij. Op 11 maart werd zanger Wesly Bronkhorst in het zonnetje gezet bij Cobra Art aan de Van Baerlestraat.

 

EEN SCHILDERIJ MET DAAROP EEN BIJZONDER OPTREDEN         

Buurvrouw en goede vriendin Eileen Verkooij maakte een prachtig werk voor Wesly. De werken van Eileen, bekend onder de naam EIVER ART, worden sinds december tentoongesteld in de gallery van Cobra. Op dit speciaal ontworpen schilderij staat het optreden van Wesly samen met zijn dochter in het Concertgebouw afgebeeld. Een erg bijzonder moment voor de zanger!

Eileen vertelt ons: “Ik werk 90% van de tijd op de muziek van Wesly. Heerlijk vind ik dat! Wes vertelde me dat hij bezig was met veranderingen in zijn interieur en op zoek was naar een kunstwerk. Ik had al langer in gedachten om wat voor Wesly te maken en samen met Cobra Art is deze bijzondere verrassing tot stand gekomen.”

 

 

ENORM VERRAST

Bij de onthulling waren naast gallery manager Leon Jonkman en Cobra eigenaresse Jeannette van Rijswijk ook familieleden van Wesly aanwezig. Zijn vrouw en ouders zagen vol trots toe hoe Wesly verrast werd met dit bijzondere cadeau.

“Moet je nou eens kijken! Zo enorm verrast door dit onwijs mooie en persoonlijke schilderij! Een legendarisch moment dat ik nooit zal vergeten. Vandaag en toen op 15 mei tijdens mijn jubileumconcert in het Concertgebouw. Cobra Art bedankt voor het ontvangst, de hapjes en de gezelligheid!”, aldus en dolblije Wesly Bronkhorst.

 

Tekst en beeld: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

COLUMN LEON: COLLABS X KUNST

Collabs zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.Denk even aan de jaarlijkse samenwerking van kleding-gigant H&M met een ontwerper…

COLUMN LEON: COLLABS X KUNST

Collabs zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.Denk even aan de jaarlijkse samenwerking van kleding-gigant H&M met een ontwerper…