WEEKENDTIPS 9, 10, 11 AUGUSTUS

door | aug 8, 2019

Films, muziek en lekker eten: er staat weer veel leuks op de agenda voor dit weekend! Zoals je van ons gewend bent, lichten wij weer een paar highlights in Amsterdam-Zuid voor je uit!

 

 

LATE NIGHT PANNEKOEK EN PANDAY IN TOOMLER – VRIJDAG 9 AUGUSTUS

Toomler

Beeld: Toomler

 

Een minuut voor twaalf – het lijkt haast het verhaal van Assepoester wel – moet je zorgen dat je jouw plekje gevonden hebt in de theaterzaal van Toomler. Peter Pannekoek en Rayen Panday gaan dan van start met hun late night voorstelling. Dat belooft een hoop gelach op jouw vrijdagnacht. Scoor hier jouw kaarten!

 

 

OPENLUCHT BIOSCOOP OP MARIE HEINEKENPLEIN – VRIJDAG & ZATERDAG

Gratis films kijken zonder op iemands Netflix account te hoeven inbreken? Jazeker! Gewoon bij ons op het Marie Heinekenplein tijdens de 10e editie van World Cinema Amsterdam. Tijdens dit openlucht filmfestival bekijk je vrijdag- en zaterdagavond films vanaf 21.30 uur onder het genot van een zelf meegebracht wijntje. Check hier welke films er gedraaid worden.  

 

 

LA FIESTA LOS VISBURGER – SJEFIETSHE – ZONDAG 13.00 – 19.00 UUR

Sjefietshe

place to be voor een goede ceviche is natuurlijk Sjefietshe. Zondag is het bij hen aan de Van Ostadestraat dubbel feest: hun eerste event ‘La Fiesta Los Visburger’ vindt dan plaats!  Het belooft een middag vol nog nooit eerder geproefde visburgers, classic ceviche en wellicht een Frozen Margarita of meer… Daar wil je bij zijn!

 

 

PARADE AMSTERDAM – HELE WEEKEND

Beeld: De Parade

Op De Parade spelen zo’n 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Dit jaarlijkse event viert alweer zijn 29ste editie, maar de sfeer is nog altijd authentiek gezellig. Overdag zijn er allerlei voorstellingen voor de kids. Als het wat later wordt, is het tijd voor de volwassenen om wat cultuur te snuiven.

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

HANG TOGETHER IN HUIS VAN IEMAND ANDERS – ZATERDAG 10 AUGUSTUS

Feesten bij iemand anders thuis is ideaal. Je trekt de deur dicht na een avondje hossen en tappen en hoeft verder niet op te ruimen. Op zaterdag 10 augustus kunnen we hangen, grooven en moven in de kelder van het Huis Van Iemand Anders! Shady Lady & DJ Tracksuit voorzien de avond van lekkere klanken. Je hoeft alleen maar te genieten dus!

 

 

PURE MARKT IN AMSTELPARK – ZONDAG 11 AUGUSTUS

Amstelpark

Pure Markt

Meer dan zestig ondernemers op het gebied van lekker eten, drinken en bijzondere non-food producten komen samen op de Pure Markt. Je scoort hier je boodschappen voor thuis, geniet van een picknick op het grasveld en geniet van de klanken van de livemuziek op de terrasjes, terwijl de kleintjes zich vermaken in de zweefmolen. Puur genieten!

 

AMSTERDAMS GRACHTENFESTIVAL – HELE WEEKEND

Het jaarlijkse muzikale feestje gaat weer van start: het Amsterdams Grachtenfestival! Met meer dan 250 concerten op honderd verschillende locaties is er een hoop moois te zien en beluisteren de komende periode van 9 tot en met 18 augustus. Bekijk hier het programma van alweer de 22e editie!

 

Lekker weekend allemaal!

 

Tekst: Jeffrey Struijk