Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 8, 9, 10 FEBRUARI

Gepubliceerd op: 7 februari 2019

Weekend! Hoogste tijd om tussen alle drukke dagen door even alle werkstress en hectiek van de week opzij te zetten en heerlijk te ontspannen. In Zuid zijn er ook dit weekend weer genoeg leuke activiteiten te doen waarmee je het weekend flink goed en op jouw eigen manier kan vieren. Wat staat er in jouw agenda dit weekend?

 

LAATSTE WEEKEND IJSPRET, ICE AMSTERDAM – VRIJDAG 8, ZATERDAG 9, ZONDAG 10 FEBRUARI

Beeld: ICE* Amsterdam

Por je kinderen, trek je geliefde aan de mouw, sleep je beste vrienden en vriendinnen mee: dit weekend is het állerlaatste weekend van ICE Amsterdam dit jaar. Dat betekent dat het nog maar een paar dagen mogelijk is om je ijzers onder te binden en vervolgens de sterren van de hemel te schaatsen, midden op het Museumplein! Kijk je liever toe terwijl jouw kids de show stelen op het ijs? Dan kun je heel goed terecht in de bijbehorende horecagelegenheid waar je geniet van lekker warme glühwein of chocolademelk zonder dat je de kinderen een seconde uit het oog verliest!

 

KIDSWORKSHOP: ZELFGEMAAKT WEEFRAAM, STOF & ZO CASPERLE SARPHATIPARK 99-HS – ZATERDAG 9 FEBRUARI

Beeld: Casperle

Op zaterdag 9 februari komt Meeuw van Werkplaats Stof & Zo naar kinder- en jeugdboekenwinkel Casperle om een creatieve workshop te geven: weven met een zelfgemaakt weefraam. De workshop is geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. Het creatieve feestje begint om 15.00 uur en kost een kleine bijdrage van 5 euro per kind. Doe je mee? Aanmelden kan via karlijn@casperle.nl.

VOOR JE HET WEET HEB JE EEN DATE, DE NIEUWE POORT CLAUDE DEBUSSEYLAAN 2– ZATERDAG 9 FEBRUARI

De Nieuwe Poort

Beeld: De Nieuwe Poort

Valentijnsdag komt er weer aan! Heb jij nog niets op de planning staan? Perfect, dan kun je terecht bij De Nieuwe Poort onder het motto: voor je het weet heb je een date! Na het daverende succes van de afgelopen jaren, koppelt het evenement voor de tiende keer young professionals aan eenzame ouderen. Op deze dag gaan jullie samen kennismaken om vervolgens een leuke activiteit te doen en na afloop gezellig te borrelen. Zoals een echte gentleman/woman betaamt, worden de kosten van 15 euro betaald door de jongeren. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

 

LIVE JAZZ, PAR HASARD CEINTUURBAAN 113-115 – ZONDAG 10 FEBRUARI


Par Hasard is één van onze favoriete spots in De Pijp! De friterie is geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur, waar gasten nog werden ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Par Hasard staat voor goede producten – zonder poespas. Aanstaande zondag is het hier dubbelop genieten want dan is er naast heerlijk eten en drinken ook nog eens live jazz muziek tussen 17.30 en 19.30.

 

30 SECONDS, TAPMARIN VAN WOUSTRAAT 130 – ZONDAG 10 FEBRUARI

Beeld: Tapmarin

Word jij mega enthousiast van een potje 30 seconds met je allerbeste maten? Dan zijn de 30 seconds toernooien bij Tapmarin hélemaal jouw ding. In teams van 4 personen strijd je hier gedurende de avond voor de heuse ’30 Seconds Kampioen van De Pijp’-titel! Het toernooi van aanstaande zondag is helaas al uitverkocht, maar houd de pagina van Tapmarin goed in de gaten want er komt vast en zeker snel een derde editie aan!

 

Fijn weekend! 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen