Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 6, 7, 8 JULI 2018

Gepubliceerd: 6 juli 2018 07:00

Yess nog een paar uurtjes bikkelen en dan is het eindelijk weer weekend! Er staat prachtig zomerweer op de planning met temperaturen van rond de 25 graden, lekker de deur uit dus! Heb jij nog geen idee wat je dit weekend wil gaan doen? Trommel je familie of een paar leuke vrienden op, want wij hebben de allerleukste weekendtips in Amsterdam Zuid voor je op een rijtje gezet!

VOETBAL, VOETBAL EN NOG EEN VOETBAL – 6-7 JULI

WK Voetbal Amsterdam ZuidWij kunnen maar geen genoeg krijgen van het WK, ondanks het feit dat we Nederland dit jaar helaas niet de sterren van de hemel hebben zien spelen. Dit weekend is het alweer tijd voor de kwartfinales, met daarin wel ons prachtige Belgische buurlandje! Vanavond om 20.00 speelt België tegen Brazilië, zaterdag zien we Zweden tegen Engeland en Rusland tegen Kroatië! Klik hier voor de allerleukste plekken in Amsterdam Zuid om het WK voetbal dit weekend te volgen.

 

BIERFESTIVAL MAASSTRAAT – 7 JULI

Weekendtips Amsterdam Zuid
Vier jij de zomer het liefst met slippers aan je voeten en een koud pilsje in je hand? Dan is het een echte aanrader om zaterdag eventjes langs de Maasstraat te crossen. Hier proef je namelijk de allerlekkerste bieren, met liefde gemaakt door lokale brouwers. Neem een grote slok van je misschien wel nieuwe lievelingsbier, maak een praatje met de brouwer geniet ondertussen van de verrukkelijke ribs. Dubbel feest! Heb jij meer zin in wijn en oesters? Hiervoor kun je terecht bij Maas Bar & Kitchen.

 

RUBEN HEIN IN HET VONDELPARK – 8 JULI

Beeld: Vondel Openluchttheater

Zomer betekent openluchttheater in het Vondelpark en ook dit weekend staat er weer wat moois op de planning. Ruben Hein, de winnaar van Wie Is De Mol 2018, presenteert zondagmiddag om half vijf zijn nieuwe album genaamd Groundwork Rising. Muziek gaat bij Ruben Hein vooral over stemgebruik en piano, en dat kun je aanstaande zondag allemaal meemaken. Reserveer je stoel via deze link!

 

PURE MARKT AMSTELPARK – 8 JULI

Beeld: Pure Markt

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...