Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 7, 8, 9 DECEMBER

 

Gepubliceerd op: 6 december 2018

Maak je klaar voor een spetterend weekend want deze dagen wordt Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een winterwonderland mét de nodige luxueuze ambiance. Van de grootste premium lifestylebeurs van Europa tot kerst-activiteiten: dit doe jij dit weekend in Zuid.

 

MASTERS OF LXRY – RAI AMSTERDAM – VRIJDAG 7, ZATERDAG 8, ZONDAG 9 DECEMBER


Masters of LXRY brengt dit jaar van 6 t/m 10 december de Genius Edition naar de RAI Amsterdam en staat daarmee in het teken van innovatie en vernieuwende, unieke trends en ontwerpen! Het bruisende programma van deze premium lifestylebeurs biedt een énorm scala aan kleine evenementen, ervaringen en optredens die je niet wil missen. Bestel je tickets via deze link! Nog meer weten over de grootste premium lifestylebeurs van Europa? Lees dan hier verder.

 

WEIHNACHTSMARKT – VAN DER HELSTPLEIN – ZATERDAG 8, ZONDAG 9 DECEMBER

Beeld: I Amsterdam

Dit weekend staat het van der Helstplein centraal als dé ontmoetingsplek voor familie en vrienden in Zuid. Hier bevindt zich namelijk een onwijs knusse kerstmarkt, met een Duitse twist! Haal de sportieve ik in jezelf naar boven op de curlingbaan, laat je inspireren op het kerstbomenplein en droom lekker weg bij de live muziek onder het genot van een glas glühwein of winterbier. Gezelligheid in overvloed! De entree is geheel gratis.

 

BOTANISCHE WINTERTUIN ZUIDAS – VAN DER BOECHORSTSTRAAT 8 – ZONDAG 9 DECEMBER

Beeld: Botanische Tuin Zuidas

Nog maar twee weekjes te gaan en dan is het alweer winter! Tijd om het nieuwe seizoen alvast even goed te verwelkomen met een sfeervolle wintermarkt op ons favoriete zakendistrict. Zowel in de winkel als in de grote kas zijn er deze zondag allerlei dingen te zien in de Botanische Tuinen. Luister naar Christmas carols, kijk je ogen uit bij de cactuscollectie en eet heerlijk warme pompoensoep. Winter, wij zijn er klaar voor!

 

NK INDOORROEIEN 2018 – SPORTHALLEN ZUID – ZATERDAG 8 DECEMBER

NK Roeien 2018

Beeld: NKRoeien.nl

Spetter, spieter, spater, lekker in het water! Aanstaande zaterdag zullen de eerstejaars het voor het eerst tegen elkaar opnemen tijdens het NK indoor rooeien! Benieuwd welke verneiging zich Nederlands kampioen mag gaan noemen? Komt dat zien in de Sporthallen Zuid! 

 

VOGUE CHRISTMAS MARKET – THE COLLEGE HOTEL – ZONDAG 9 DECEMBER

The-College-Hotel-Amsterdam_MG_0795-copyBuilding

Beeld: The College Hotel

De editors van Vogue Magazine hebben speciaal voor de gelegenheid de mooiste items geselecteerd die tijdens de allereerste editie van Vogue Christmas Market te koop zullen zijn bij The College Hotel. Accessoires, bijzondere boeken, pronkstukken voor het interieur en de nieuwste mode-items: deze inspirerende markt heeft voor ieder wat wils! De Vogue Christmas Market vindt plaats van 11.00 – 18.00 bij The College Hotel. Kijk hier voor meer informatie.

 

Weten waar je moet eten?! Bekijk hier onze restaurant-tips!  

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

COLUMN LEON: COLLABS X KUNST

Collabs zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij.Denk even aan de jaarlijkse samenwerking van kleding-gigant H&M met een ontwerper…