Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018

Gepubliceerd op: 4 oktober 2018

Komend weekend staat er weer veel leuks op het programma! Zoals iedere week delen wij weer graag een aantal highlights met jullie!  

 

VT WONEN & DESIGN BEURS – AMSTERDAM RAI HELE WEEKEND

vt wonen & design beurs

Beeld: vt wonen

Ook dit weekend kun je nog genieten van de vt wonen & design beurs. Op woongebied is de vt wonen & design beurs de grootste in zijn soort. Laat je dus inspireren door allerlei bekende en onbekende interieurmerken! In dit artikel vertellen wij wat je er nog meer kunt verwachten!

 

JÖRGEN RAYMANN TRY-OUT SCHUDDEN AAN DIE BOOM! – VRIJDAG 5 OKTOBER 

Morgen Raymann

Beeld: Jörgen Raymann

In deze try-out van zijn show neemt Jörgen Raymann zijn stamboom onder de loep. Wat zouden zijn verre voorouders van zijn humor vinden? Hoe denken ze over zijn visie op het leven? Jörgen deelt zijn gedachten hierover in deze show!

 

SUSHI & SCHUBERT – ZUIDAS VRIJDAG 5 OKTOBER

CIRCL

Beeld: CIRCL

Luisteren naar twee concerten met prachtige muziek van Schubert terwijl je net een complete sushi maaltijd achter de rug hebt? Tijdens Sushi & Schubert op de Zuidas kan dat! De concerten vinden plaats op twee afzonderlijke locaties: Circl en De Nieuwe Poort. Voor 32,50 euro pak je beide concerten mee, eet je een volledige sushi maaltijd en ontvang je ook nog eens drie drankjes! Goeie deal!

 

OKTOBERFEST BIJ CAFÉ SWEELINCK – ZATERDAG 6 OKTOBER VANAF 19.00 UUR

Café Sweelinck

Beeld: Café Sweelinck

Haal je lederhosen en dirndl’s maar uit de kast! Oktoberfest bij Café Sweelinck belooft een gezellige bedoeling te worden; geheel volgens het traditionele recept met volle bierpullen, lange tafels en Schlager muziek! Op en top Duitse gezelligheid op zaterdag! Jetzt geht los!

 

DE PURE MARKT – HET AMSTERDAMSE BOS ZONDAG 7 OKTOBER

Pure Markt Amsterdamse Bos

Beeld: Pure Markt

In het Amsterdamse Bos komen ruim zestig ambachtelijke ondernemers uit de food branche en een bijzonder assortiment aan non-food bijeen tijdens De Pure Markt. Je kunt hier lekker rondstruinen en je boodschappentas vullen voor thuis of genieten van het lekkers op één van de terrassen onder het genot van live muziek.

 

CRAFT BEER FESTIVAL – ZONDAG 7 OKTOBER

Ben jij een liefhebber van speciaalbier? Ga dan aanstaande zondag naar het Craft Beer Festival bij Atelier Schinkel. Hier drink je verschillende soorten speciaalbiertjes, eet je lekkere Mexicaanse hapjes en schud je de heupen los tijdens een salsa les!

 

PAELLA SPECIAL – THE SEAFOOD BAR, FERDINAND BOLSTRAAT 32, ZONDAG 7 OKTOBER

Seafood Bar - Ferdinand_Bolstraat

Beeld: Seafood Bar

Naast de reguliere kaart, kun je op zondag bij The Seafood Bar terecht voor paëlla met heerlijke garnalen of inktvis! Voor 15 euro per gerecht geniet je van deze topper uit de Spaanse cuisine! ¡Buen provecho!

 

Goed weekend allemaal!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!