WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018

Gepubliceerd op: 4 oktober 2018

Komend weekend staat er weer veel leuks op het programma! Zoals iedere week delen wij weer graag een aantal highlights met jullie!  

 

VT WONEN & DESIGN BEURS – AMSTERDAM RAI HELE WEEKEND

vt wonen & design beurs

Beeld: vt wonen

Ook dit weekend kun je nog genieten van de vt wonen & design beurs. Op woongebied is de vt wonen & design beurs de grootste in zijn soort. Laat je dus inspireren door allerlei bekende en onbekende interieurmerken! In dit artikel vertellen wij wat je er nog meer kunt verwachten!

 

JÖRGEN RAYMANN TRY-OUT SCHUDDEN AAN DIE BOOM! – VRIJDAG 5 OKTOBER 

Morgen Raymann

Beeld: Jörgen Raymann

In deze try-out van zijn show neemt Jörgen Raymann zijn stamboom onder de loep. Wat zouden zijn verre voorouders van zijn humor vinden? Hoe denken ze over zijn visie op het leven? Jörgen deelt zijn gedachten hierover in deze show!

 

SUSHI & SCHUBERT – ZUIDAS VRIJDAG 5 OKTOBER

CIRCL

Beeld: CIRCL

Luisteren naar twee concerten met prachtige muziek van Schubert terwijl je net een complete sushi maaltijd achter de rug hebt? Tijdens Sushi & Schubert op de Zuidas kan dat! De concerten vinden plaats op twee afzonderlijke locaties: Circl en De Nieuwe Poort. Voor 32,50 euro pak je beide concerten mee, eet je een volledige sushi maaltijd en ontvang je ook nog eens drie drankjes! Goeie deal!

 

OKTOBERFEST BIJ CAFÉ SWEELINCK – ZATERDAG 6 OKTOBER VANAF 19.00 UUR

Café Sweelinck

Beeld: Café Sweelinck

Haal je lederhosen en dirndl’s maar uit de kast! Oktoberfest bij Café Sweelinck belooft een gezellige bedoeling te worden; geheel volgens het traditionele recept met volle bierpullen, lange tafels en Schlager muziek! Op en top Duitse gezelligheid op zaterdag! Jetzt geht los!

 

DE PURE MARKT – HET AMSTERDAMSE BOS ZONDAG 7 OKTOBER

Pure Markt Amsterdamse Bos

Beeld: Pure Markt

In het Amsterdamse Bos komen ruim zestig ambachtelijke ondernemers uit de food branche en een bijzonder assortiment aan non-food bijeen tijdens De Pure Markt. Je kunt hier lekker rondstruinen en je boodschappentas vullen voor thuis of genieten van het lekkers op één van de terrassen onder het genot van live muziek.

 

CRAFT BEER FESTIVAL – ZONDAG 7 OKTOBER

Ben jij een liefhebber van speciaalbier? Ga dan aanstaande zondag naar het Craft Beer Festival bij Atelier Schinkel. Hier drink je verschillende soorten speciaalbiertjes, eet je lekkere Mexicaanse hapjes en schud je de heupen los tijdens een salsa les!

 

PAELLA SPECIAL – THE SEAFOOD BAR, FERDINAND BOLSTRAAT 32, ZONDAG 7 OKTOBER

Seafood Bar - Ferdinand_Bolstraat

Beeld: Seafood Bar

Naast de reguliere kaart, kun je op zondag bij The Seafood Bar terecht voor paëlla met heerlijke garnalen of inktvis! Voor 15 euro per gerecht geniet je van deze topper uit de Spaanse cuisine! ¡Buen provecho!

 

Goed weekend allemaal!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

NIEUWE SPOTS IN ZUID – OKTOBER 2018

De herfst brengt een hoop prachtige veranderingen met zich mee in ons mooie Zuid. Bladeren die door de straten van Zuid dwarrelen, sjaals die weer overal in het straatbeeld te vinden zijn en… Een paar gloednieuwe zaakjes! De deuren van deze toppers staan vanaf nu wagenwijd voor je open.

ADE KOMT ERAAN: DIT WIL JE NIET MISSEN IN ZUID

Ook dit jaar mag Amsterdam weer gastvrouw zijn van het grootste dansevenement ter wereld. Van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober zal het Amsterdam Dance Event de stad weer overnemen! Heel Amsterdam staat tijdens deze dagen in het teken van elektronische muziek. In Zuid zijn er ook allerlei plekken waar je terecht kunt om jouw allerbeste dansmoves uit de kast te trekken. Waar ben jij tijdens deze editie van ADE te vinden?

WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Is de week voor jullie ook voorbijgevlogen? Wat gaat dat toch snel! Het goede nieuws is dat het weekend weer...

GELDERLANDPLEIN UITGELICHT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures GELDERLANDPLEIN UITGELICHT! Gepubliceerd op: Dit keer niet écht een straat, maar zelfs een heel plein! Op het Gelderlandplein kun je gemakkelijk een dag...