Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 30, 31 AUGUSTUS EN 1 SEPTEMBER

Gepubliceerd op: 29 augustus 2019

Voor velen was dit de eerste ‘normale’ week weer na de zomervakantie. De kids weer terug in de schoolbanken, de studieboeken weer aangeschaft en allemaal weer vol energie aan het werk. Gelukkig kunnen we dit weekend nog heerlijk genieten van zomerse activiteiten en doen we gewoon alsof de vakantie oneindig duurt!   

 

 

DE ZUIDAS BORREL – VRIJDAG 30 AUGUSTUS

Beeld: Zuidasborrel

De Zuidasborrel belooft een echte VrijMiBo 2.0 te worden. Het George Gerwinplein zal een groot borrelterrein worden inclusief dj’s, diverse bars en foodtrucks en zelfs een karaokespot van Duke of Tokyo! Ben jij erbij? Bekijk hier het event!  

 

 

 VONDEL OPENLUCHTTHEATER – HELE WEEKEND

Vondelpark openluchttheater

Beeld: Vondelpark Openluchttheater

Komend weekend zijn er verschillende voorstellingen te zien in het Vondel Openluchttheater. Wat dacht je van een optreden van het Scapino ballet Rotterdam op zaterdag en rapper Dio op zondag? Kijk hier voor ons overzicht van andere leuke voorstellingen in het prachtige Vondelpark!

 

 

KLASSIEK CONCERT MARIE HEINEKENPLEIN – VRIJDAG 30 AUGUSTUS 19.30 UUR

Marie Heinekenplein

Ter afsluiting van het muziekjaar organiseert Amicitia altijd een optreden op een ludieke locatie. Dit jaar kozen ze voor het Marie Heinekenplein in Amsterdam! Vorig jaar ontdekten ze namelijk dat de akoestiek daar bijzonder goed is en vergeleken ze deze zelfs met die van het Concertgebouw! Het Amicitia-orkest bestaat uit een groep van 65 artiesten. Onder begeleiding van een zangeres zullen zij hun programmering (onversterkt) ten gehore brengen.

 

 ARTIST TALKS BIJ ARTZUID – ZATERDAG 31 AUGUSTUS

Artzuid 2019

Beeld: ARTZUID

Mocht je de kunstroute nog niet hebben bewonderd, dan is dit weekend een ideaal moment! Bovendien kun je op zaterdag van 11.00 – 12.30 uur Artist Talks bijwonen waarbij kunstenaars Gabriel Lester en Morgan Betz je graag meer vertellen over hun bijzondere kunstwerken die nog te zien zijn tot en met 15 september! Meld je aan via www.artzuid.nl of meld je zaterdag om 11.00 uur bij het informatiepaviljoen ARTZUID op Minervalaan 1.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

VRIJMARKT IN DE MAASSTRAAT – ZATERDAG 31 AUGUSTUS 10.00 – 19.00 UUR

Maasstraat

De ondernemers van de Maasstraat organiseren zaterdag een vrijmarkt voor de buurt. Met een springkussen, gezellige muziek en hapjes en drankjes kan het niet anders dan een gezellige dag worden!

 

  

VOGUE FLOWER MARKET – ZONDAG 1 SEPTEMBER

Vogue Flower market

Beeld: Vogue Flower Market

Vogue neemt de tuinen van het Rijksmuseum over en verandert die voor één dag in een Vogue-bloemenparadijs. Tijdens de Vogue Flower Market vind je naast een prachtige bloemenkraam ook een team van specialisten van ICI PARIS XL, volg je er een speciale peeling masterclass van skincare pro’s, ga je op de foto in de bloemrijke Chloé-photobooth, proef je de heerlijk geurende mocktails in de speak-easy bar van Hugo Boss The Scent en nog veel meer!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen