Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 3, 4, 5 AUGUSTUS 2018

Gepubliceerd op: 3 augustus 2018

Heb jij ook het gevoel dat iedereen vakantie heeft behalve jij? Dan is het maar goed dat het weekend alweer voor de deur staat! Met de Canal Pride als hoogtepunt kan het niet anders dan één groot feest worden.

 

BUITENBIOSCOOP STRANDZUID – VRIJDAG 3 EN ZATERDAG 4 AUGUSTUS

Strandzuid bios

Beeld: Strandzuid

Strandzuid organiseert ook dit jaar de langverwachte buitenbioscoop! Met twee filmavonden achter elkaar kun je met je voetjes in het zand genieten van Jurrasic Park op vrijdagavond en de Fight Club op zaterdagavond. Net als voorgaande edities kun je vanuit je luie strandstoel hapjes en drankjes bestellen door het lichtje van je strandstoel aan te knipperen. Heerlijk luieren dus!

PS: Volgende week vrijdag organiseert Strandzuid de eerste editie van de Amsterdamse Kampioenschappen Beerpong. Kaartjes gaan snel, dus als je hier bij wilt zijn check dan snel de Facebookpagina!

 

CANAL PRIDE – ZATERDAG 4 AUGUSTUS

Canal Parade

Beeld: Amsterdam Canal Parade

Het kan je niet ontgaan zijn, deze hele week staat in het teken van de Pride. Het hoogtepunt is zoals ieder jaar de Canal Pride die zaterdag weer plaats gaat vinden! Het wordt heerlijk weer dus alle boten zullen extra mooi schitteren over de Prinsengracht. Slim is om op tijd een plekje te veroveren want deze parade is populair bij heel veel mensen! Natuurlijk zijn er verder volop feestjes in en rondom Zuid.

 

 CABARET IN HET VONDELPARK – ZATERDAG 4 AUGUSTUS 20:30 UUR

Vondelpark Openluchttheater

Beeld: Vondelpark Openluchttheater

Wil je na het feesten even bijkomen? Ga dan naar het Vondelpark! Hier zullen Alex Ploeg en Henry van Loon je vermaken met een hilarische cabaretvoorstelling. De show duurt van 20:30 tot 23:00 uur en is gratis te bezoeken. De perfecte avondvulling voor als je zin hebt in lachen, gieren, brullen.

 

 

SALSA SUNDAY BIJ CAFÉ HET CEINTUURTJE – ZONDAG 5 AUGUSTUS

Komende zondag wordt bij Café het Ceintuurtje de tweede editie van van ‘Salsa Sunday’ georganiseerd! Vanaf 14 uur staat de barbecue aan en zullen er deuntjes klinken waardoor die voetjes maar al te graag van de vloer willen. Dus wil jij je weekend feestend afsluiten? Dan is dit the place to be!

 

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...