Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 28, 29, 30 DECEMBER

Gepubliceerd op: 27 december 2018

De kerstdagen zijn weer achter de rug en de laatste dagen van het jaar gaan van start. Voor de boeg staat het laatste weekend van 2018. Zijn jullie er klaar voor om het jaar goed af te sluiten? Bij deze onze tips voor jong en oud om er ook dit weekend weer een feestje van te maken!  

 

STOP MOTION WORKSHOP – CEINTUURBAAN 338  VRIJDAG 28 DECEMBER 12.45 UUR

Rialto

Beeld: Rialto


Top voor de kleintjes (6+)! Bij Rialto kunnen zij namelijk hun favoriete pop of knuffel de hoofdrol laten spelen in een stop-motion film! Tijdens de workshop van Nicky Maas leren zij namelijk een eigen filmpje maken. Een leuk activiteit om te combineren met een film die aansluitend gedraaid wordt!

 

LAST POETRY NIGHT – AMSTELVEENSEWEG 53 ZATERDAG 29 DECEMBER

Labyrinth

Beeld: Labyrinth

Sam en Lincie bedachten het concept voor Labyrinth; een bar waar spetterende cocktails, goed eten en poëzie samenkomen. Elke zaterdag kun je hier terecht voor Poetry Night waar getalenteerde artiesten hun dichtkunsten laten horen. Zo ook deze laatste zaterdag van het jaar!  

 

LIVE JAZZ – PAR HASARD CEINTUURBAAN 113-115 ZONDAG 30 DECEMBER 17.30 – 19.30 UUR

Par Hasard

Beeld: Par Hasard

Verse friet, een goed glas wijn en live jazzmuziek. Dat zijn de sleutelwoorden die een zondag bij Café Par Hasard beschrijven. Niks geen snackbar, maar een sjiekere bedoening waar je het ultieme zondag gevoel kunt beleven.

 

BOOZY BRUNCH – BAR BROOKS  ZONDAG 30 DECEMBER

Brooks Amsterdam

Beeld: Brooks

Eigenlijk mag je de laatste zondag van het jaar de boozy brunch niet missen. Gewoon omdat we het hele jaar door al iedere zondag terecht konden bij BROOKS voor verse broodjes, heerlijke koffie, jus en natuurlijk lekkere cocktails!

 

JONG OUD & NIEUW – ZONDAG 30 DECEMBER

Huis van Iemand Anders

Beeld: Huis van Iemand Anders

Neem aanstaande zondag een senior mee naar het Huis van Iemand Anders en geniet samen een gratis driegangendiner! In samenwerking met het Huis van Iemand Anders en Oma’s Pop-Up organiseert Stichting SeniorenStudent namelijk dit fantastische initiatief om eenzame ouderen de feestdagen niet alleen door te laten komen! Check voor meer informatie het Facebook-evenement!

 

BUBBELS & OESTERS €1 RESTAURANT MOER ZONDAG 30 DECEMBER

Restaurant Moer

Beeld: Restaurant Moer

Ach, laten we het er gewoon nog even van nemen voordat we met die goede voornemens aan de slag moeten. Bij MOER staat de zondag namelijk in het teken van het zilte hapje en slurp je een oester weg voor een euri!

 

LAATSTE WEEKEND AMSTERDAMSE WINTERPARADIJS – AMSTERDAM RAI – HELE WEEKEND

Het Amsterdamse Winterparadijs

Beeld: Het Amsterdamse Winterparadijs

Mocht je er nog niet geweest zijn, grijp dan dit weekend jouw kans! Het is namelijk het laatste weekend van het Amsterdamse Winterparadijs. Hier beleef je het ultieme wintergevoel zowel indoor als outdoor. Treffen wij je druk bezig met pirouettes maken op de enorme schaatsbaan of sta jij in de rij voor jouw favoriete winterse kost en schnaps om je warm te houden!?

 

PRIK EEN VORKJE BIJ EEN TOP RESTAURANT – HELE WEEKEND

Calle Ocho

Beeld: Calle Ocho

Tijdens de kerstdagen jezelf onwijs uitgesloofd om heleboel-gangen-diner op tafel te krijgen? Dan is er niets zo fijn dan lekker achterover te kunnen zitten en in de watten gelegd te worden in een goed restaurant. Een goed restaurant is voor ons een plek waar service, met liefde bereid eten en bijpassende dranken samenkomen. Daarom hebben wij een lijst opgemaakt van 61 toprestaurants in Zuid. Lees het artikel hier!   

 

PLAN JE OUD & NIEUW FEESTJE – HELE WEEKEND

Oud & Nieuw NYE feest

Het laatste weekend van 2018 betekent dat we nu wel heel binnenkort het nieuwe jaar mogen inluiden. Heb jij al een feestje op het oog? Of heb je het zijn beloop gelaten, maar begint het nu toch echt te kriebelen! Geen paniek, in Zuid zijn er genoeg plekken waar je 2019 met een knalfuif van start kunt laten gaan! in dit artikel lees je waar je zijn moet.

 

Lieve mensen, maak er een finale weekend van om niet te vergeten. Het jaar 2018 komt namelijk niet meer terug! 🙂 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

6X ZOMERFESTIVALS IN ZUID

De zomer komt eraan en dat betekent dat het festivalseizoen weer compleet losbarst. Amsterdam-Zuid zit vol met toffe locaties voor een leuk feestje

NIEUW IN ZUID – JUNI 2019

Nieuw, nieuw, nieuw: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Jullie vast ook niet, daarom delen wij maandelijks de nieuwste zaken en winkeltjes in Amsterdam-Zuid