Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 25, 26, 27 JANUARI

Gepubliceerd op: 24 januari 2019

Het laatste weekend van januari staat voor de deur. Man, wat vliegt de tijd! Het goede nieuws is, is dat we Blue Monday weer hebben overleefd en dat er aan die januari-droogte weer bijna een eind komt! Waar ga jij dit weekend – met of zonder borrel – vieren?!

 

SAFE ZONES TIJDENS DRY JANUARY – HELE WEEKEND

Dry January Amsterdam Zuid

Ben jij zo’n held die het de hele maand heeft weten vol te houden ‘even blij, alcoholvrij’ door het leven te gaan? Chapeau! Ook het finale weekend van Dry January kom je zingend die laatste loodjes door bij deze top plekken met verfijnde mocktails! Succes!  

 

VINCENT OP VRIJDAG – MUSEUMPLEIN 6 VRIJDAG 25 JANUARI 19.00 UUR

Vincent op Vrijdag

Beeld: Vincent op Vrijdag

Vincent op Vrijdag staat deze maand volledig in het teken van illustrator Bodil Jane. Naast dat zij dol is op Vincent, houdt Bodil van powervrouwen en weelderige tuinen. Het kleurgebruik en de liefde voor Japan die Vincent kenmerkten liggen dus volledig in haar straatje. Haal vanavond je hart op bij muziek van vrouwelijke DJ’s, maak je eigen schetsboekje of doe mee met een heuse tekenwedstrijd!

 

 OESTERS & GIN TONICS BIJ THE SEAFOOD BAR – VRIJDAG 25 JANUARI

The Seafood Bar Ferdinand Bolstraat

Beeld: The Seafood Bar

Yes! Op de Ferdinand Bol is het weer ouderwets feesten geblazen deze vrijdag. Na het diner worden de tafels van The Seafood Bar aan de kant geschoven en is het tijd voor GTs en oestertjes! Er zijn 2.000 oesters besteld, en de laatste editie waren ze al ruim voor sluitingstijd door de voorraad heen. Dus wees er snel bij voor deze ziltige zaligheid!   

 

OPEN TOPTROUWLOCATIE ROUTE – ZATERDAG 26 JANUARI 11.00 – 16.00 UUR

Open Toptrouwlocatie Amsterdam Zuid 

Ben jij van plan binnenkort met jouw geliefde in het huwelijksbootje te treden en zoek je nog naar een locatie? Dan biedt deze zaterdag uitkomst! Tijdens de Open Trouwlocatie Route kun je namelijk binnen gluren bij toplocaties in de buurt waar je eventueel jouw ja-woord kunt gaan geven. Kijk op de website voor onder andere de deelnemende locaties in Zuid!

WINTERSPORTEVENT BEVER – GELDERLANDPLEIN ZATERDAG 26 JANUARI 10.00 – 18.00 UUR 

Wintersportevent

Beeld: Gelderlandplein

Ga jij binnenkort op wintersport? Kom deze zaterdag dan naar het Gelderlandplein! Voor een goede voorbereiding op jouw komende wintersportvakantie ga je naar het wintersportevent in de Wintersport Basecampstore Amsterdam Gelderlandplein. Bezoek diverse lezingen over onder andere het freeriden, clinics over veiligheid op de piste en off-piste en leer alles over slijpen en waxen. Reserveer jouw plekje voor deze activiteiten op de website van Bever

 

OPWARMEN BIJ DE HAARD IN ZUID – HELE WEEKEND

Roberto's Restaurant

Beeld: Roberto’s Restaurant

Na een winterse wandeling even opwarmen bij de haard? In dit artikel lees je waar je in Zuid moet zijn om een hapje of drankje te nuttigen onder het genot van een knisperend haardvuur!

 

IZAKAYA AMSTERDAM SUPREME BRUNCH: WINTER WONDERLAND ZONDAG 27 JANUARI

IZAKAYA Supreme Brunch

Beeld: IZAKAYA Supreme Brunch

Kun je geen genoeg krijgen van het winterse weer en de wondere winterse wereld buiten?! No problemo. IZAKAYA haalt het winter wonderland gewoon naar binnen voor je! Tijdens de legendarische Supreme Brunch geniet je van extravagant entertainment, terwijl je geniet van de heerlijke Nikkei gerechten en cocktails die naar meer smaken!

 

POP-UP: CLOSET SALE – VALSCHERMKADE 16 ZONDAG 27 JANUARI

Pop-up sale

Deze pop-up closet sale biedt maar liefst 25 stands waar je heren- en dameskleding kunt shoppen. Het event is geheel gratis toegankelijk, dus een ideale gelegenheid om jouw eerste salaris van het jaar te spenderen!

 

 BAILINE EXPERIENCE – HERCULESSTRAAT 134 ZONDAG 27 JANUARI 13.00 – 16.00 UUR

Bailine

Beeld: Bailine

Bailine is een succesvolle methode zich richt op de verbetering van de schoonheid, de gezondheid en het welzijn. Onderdeel van de methode is het gebruik van computergestuurde spierstimulatie. Wil jij meer weten? Benieuwd hoeveel het kost en hoe het jou kan helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Kom dan naar de Bailine Experience Day voor antwoorden op jouw vragen en om het zelf te ervaren!   

 

Lekker weekend!

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 AUGUSTUS

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 AUGUSTUSGepubliceerd op: Binnen zitten treuren om het regenachtige weer zit er dit weekend niet in. Het aankomende weekend staat namelijk weer boordevol met leuke activiteiten en festivals. Trek je...

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 AUGUSTUS

Films, muziek en lekker eten: er staat weer veel leuks op de agenda voor dit weekend! Zoals je van ons gewend bent, lichten wij weer een paar highlight in Amsterdam-Zuid voor je uit!

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 AUGUSTUS

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 AUGUSTUSGepubliceerd op: Binnen zitten treuren om het regenachtige weer zit er dit weekend niet in. Het aankomende weekend staat namelijk weer boordevol met leuke activiteiten en festivals. Trek je...

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 AUGUSTUS

Films, muziek en lekker eten: er staat weer veel leuks op de agenda voor dit weekend! Zoals je van ons gewend bent, lichten wij weer een paar highlight in Amsterdam-Zuid voor je uit!