Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 24, 25 EN 26 MEI

Gepubliceerd op: 23 mei 2019

De week duurde maar en duurde maar en dan is het weekend toch eindelijk aangebroken. Tijd om uit te rusten? Misschien een beetje, maar in Amsterdam Zuid ga je toch niet een heel weekend stilzitten!! Er is echt genoeg leuks te doen namelijk dit weekend. Kijk je met ons mee?

 

THE DUTCH EAGLES – AMSTERDAMSE BOSTHEATER VRIJDAG 24 MEI

Beeld: Amsterdamse Bostheater

Live at Amsterdamse Bos organiseert deze zomer weer een reeks magische Bosconcerten in het Openluchttheater. De authentieke band ‘The Dutch Eagles’ zingen vooral in het Nederlands en willen vrijdag het Amsterdamse bos omver blazen. Komt dat zien onder de sterrenhemel.

 

POM AMSTERDAM SAMPLE SALE – SARPHATIPARK 116 VRIJDAG 24 MEI

Pom Sample Sale

Beeld: Pom Sample Sale

Met de kleurrijke kleding van POM Amsterdam straal je de hele zomer lang. Nu is er dit weekend een unieke kans om de kleding met hoge kortingen in te slaan. Bij het Sarphatipark gaat de kleding er tot wel 30 procent van de normale prijs uit. Kom dus gezellig langs en vul je zomerkast!!

 

TENTOONSTELLING LOUISE BOUREGOIS – RIJKSMUSEUM 25 & 26 MEI

Een bijzondere tentoonstelling kleurt deze zomer de tuin van het Rijksmuseum. Het werk van beeldend kunstenaar Louise Bouregois zal vanaf dit weekend voor het eerst te zien zijn in Amsterdam Zuid. Met twaalf beelden toont het Rijksmuseum een overzicht van een halve eeuw werk. Bouregois is pas de zevende kunstenaar die een expositie krijgt in de tuin van het Rijks.

 

HET ZUIDAS BUSINESS BOXING GALA – APOLLOHAL ZATERDAG 25 MEI

Beeld: ZuidasBoxing

In een traject van ruim vier maanden zijn ambitieuze zakenmensen voorbereid op een echte professionele bokswedstrijd. Op 25 mei wordt de Apollohal omgetoverd tot een ware boksarena, waarin de ambitieuze werkers van de Zuidas het tegen elkaar opnemen in de boksring. Let’s get ready to rumble tijdens het Zuidas Boxing Gala!!

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

AMSTERDAMSE AVOND ANNO 1890 – AMSTELVEENSEWEG 1124 ZATERDAG 25 MEI

Beeld: Anno 1890

Het is alweer de laatste van het seizoen helaas, maar de Amsterdamse Avond keert weer terug naar Café Anno 1890. Deze editie wordt het podium gevuld met optredens van Mike Peterson & Peter Beense met DJ Reinier! Dus de voetjes van de vloer en lal de hele avond gezellig mee.

 

SUMMER BREEZE LATIN FESTIVAL – VONDELPARK ZONDAG 26 MEI

Beeld: Openluchttheater Vondelpark

Summer Breeze staat normaal bekend om zijn feestjes bij de Westergasfabriek, maar verhuist voor een dagfestival tijdelijk naar Zuid. Bij het Openluchttheater in het Vondelpark gaan de heupen vanzelf lekker schudden tijdens een old school Latin feestje.

 

CONVERSATIONS WITH NICK CAVE – HET CONCERTGEBOUW ZONDAG 26 MEI

Mahlerconcert, Concertgebouw

Beeld: Concertgebouw

Nick Cave staat in het kader van zijn unieke ‘Conversations’-avonden op zondag 26 mei in Het Concertgebouw. Tijdens deze avond beantwoordt Nick Cave uiteenlopende vragen van zijn publiek en speelt hij zijn favoriete liedjes op de piano. Een unieke kans om de wereldartiest van dichtbij te zien.

 

IZAKAYA SUPREME BRUNCH – ALBERT CUYPSTRAAT 2

IZAKAYA

Beeld: IZAKAYA

De zomer staat voor de deur en dat willen ze bij IZAKAYA maar al te graag laten weten. Tijdens de legendarische Supreme Summer Brunch geniet je van extravagant entertainment, terwijl je lachend kan smullen van de heerlijke Nikkei gerechten en cocktails die naar meer smaken!

 

PPPSSTT! EXTRA ZONNIGE TIP! 

Davien Fotografie Foto Terras

Het belooft dit weekend best aardig weer te worden! Ideaal om de terrassen van Zuid te gaan ontdekken. Lees op ZUID.nl waar je in Oud-Zuid, De Pijp, de Rivierenbuurt en op de Zuidas moet zijn voor de zonnigste terrassen! Proost!

Prettig weekend!!!

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen