Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 22, 23 & 24 NOVEMBER

Gepubliceerd op: 21 november 2019

Yihaaa! Bijna weekend! Altijd goed om natuurlijk even lekker tijd binnenshuis door te brengen, maar doodzonde als je ziet wat er allemaal te beleven is in Amsterdam-Zuid! Wij zetten het met alle liefde voor je op een rijte.  

 

 

AMSTERDAM ART WEEKEND – VRIJDAG 22 NOVEMBER

Cobra Art

Beeld: DavienFotografie

Het is Amsterdam Art Weekend! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de toffe moderne duoexpositie van Philippe Shangti en Loes van Delft bij Cobra Amsterdam of ga op vrijdag 22 november naar de feestelijke opening van ‘Carlos Amorales in het Stedelijk! Deze tentoonselling laat prachtige werken zien uit het oeuvre van de hedendaagse Mexicaanse kunstenaar.

 

MET MES & VORK – HUIS VAN IEMAND ANDERS – VRIJDAG 22 NOVEMBER

Beeld: Huis van iemand anders

Volgens de organisatoren is het recept voor een gezellig feestje als volgt: een pondje Funk, een onsje Dicso, 200 gram House, een toefje Soul, een kopje gezelligheid en meerdere theelepels alcohol. Deze culi– ehh, muzikale gebakjes worden je voorgeschoteld door chef de cuisine DJ Sannie D en sous-chef DJ Fourchette.

 

 

KOOKLES VAN FRANZ CONDE – ROBERTO’S AMSTERDAM – ZATERDAG 23 NOVEMBER

Beeld: Roberto’s Amsterdam

 Met behulp van authentieke Italiaanse producten en traditionele methoden laat chef Franz Conde je kennis maken met de Italiaanse keuken. De masterclasses zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur en kosten 130 euro per persoon. Reserveer via e-mail AMSHI_Operations@hilton.com of via telefoon 020 7106078. Onze ervaring lees je hier!

 

OESTERS VOOR 1 EURO – RALYEIGH & RAMSAY –  ZATERDAG 23 NOVEMBER

Rayleigh & Ramsay

Beeld: Rayleigh & Ramsay

Oesters voor een euro?! Jazeker! En met een ruim aanbod aan heerlijke wijnen kun je bij Rayleigh & Ramsay heerlijk toeven deze zaterdag. En dan ook echt de hele zaterdag, die bij hen gewoon op vrijdag klokslag middernacht begint.

 

>> Het artikel gaat verder onder deze advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

PUBQUIZ – KIEBÊRT – ZATERDAG 23 NOVEMBER

Beeld: Café Kiebêrt

Pubquiz bij Kiebêrt! Yês gaan we weer! Zaterdag 23 november mag je je weer van je meest scherpe kant laten zien tijdens de altijd gezêllige Pubquiz. Trommel je slimste vrienden op en doe mee! Geef je snel op met jouw slimste maatjes en zorg dat je stipt om 15.00 uur aanwezig bent!

 

 

SUPREME BRUNCH – IZAKAYA – ZONDAG 24 NOVEMBER

Beeld: IZAKAYA

De Supreme Brunch is een iconische brunch van IZAKAYA Amsterdam. Deze editie vieren ze het 7-jarige bestaan! Een editie om niet te missen. Genoeg champagne, heerlijke cocktails en dansbare deuntjes van de DJ maken dit een heerlijk feestje op de zondagmiddag!

 

 

LIVE JAZZ – PAR HASARD – ZONDAG 24 NOVEMBER

Beeld: Par Hasard

Je weekend afsluiten doe je op zondagavond bij Par Hasar in goed gezelschap, met je favoriete drankje, een lekkere bite én heerlijke live Jazz. Een heerlijk ‘toetje’ na een fijn november-weekend.

 

 

Geniet ervan!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen