Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 20, 21, 22 SEPTEMBER

Gepubliceerd op: 18 september 2019

Druk, druk, druk. Een week vliegt zo voorbij. Voor je het weet is het weekend en heb je geen tijd gehad om wat leuks te plannen. Dat begrijpen wij natuurlijk. Daarom helpen wij je graag een handje op weg. We hebben een aantal activiteiten die dit weekend in Amsterdam-Zuid plaatsvinden voor je op een rijtje gezet.

 

KEEP IT CLEAN DAY – GEMEENTE AMSTERDAM – 20 SEPTEMBER 

KEEP IT CLEAN DAY - GEMEENTE AMSTERDAM - 20 SEPTEMBER

Beeld: Gemeente Amsterdam

In het hele land worden leuke acties georganiseerd om samen de buurt of straat schoon te maken. Ook in Amsterdam kun je meedoen. Duurzaamheid heb je zelf in de handen. Ga jij ook helpen?

 

RECORD AND CD FAIR – RAI AMSTERDAM – 21 SEPTEMBER

RECORD AND CD FAIR - RAI - 21 SEPTEMBER

Op zoek naar bijzonder vinyl platen, CD’s of DVD’s? Met meer dan 120 stallen vind je hier van alles en wellicht ook net die ene bijzondere plaat waar je naar op zoek bent.

 

MISS AMSTERDAM FINALE 2019 – RAI – 21 SEPTEMBER

MISS AMSTERDAM FINALE 2019 - RAI - 21 SEPTEMBER

Beeld: Miss Amsterdam

Op 21 september 2019 zullen 18 jonge vrouwen uit Amsterdam strijden om de titel Miss Amsterdam 2019. De avond zal gepresteerd worden door Jörgen Raymann en vind plaats in de RAI Amsterdam. Mis het niet!

 

>>Het artikel gaat verder na de advertentie<<

>>Vervolg artikel<<

 

BARDAK’S TEL AVIVIAN BRUNCH – FERDINAND BOLSTRAAT 12 – 22 SEPTEMBER

WEEKENDTIPS 20, 21, 22 SEPTEMBER

Beeld: Bardak Restaurent

Bardak host haar eerste en vooral heerlijke Tel Aviv brunch. Brood, salades, dips, limonades en allerlei andere brunch opties om van te smullen. Ze serveren zelfs een speciale cocktail voor de brunch! Zondag 22 september vrijhouden dus. Reserveer hier bij Bardak.

 

FABELTJESKRANT MEEZINGVOORSTELLING – HET CONCERTGEBOUW – 22 SEPTEMBER

FABELTJESKRANT MEEZINGVOORSTELLING - HET CONCERTGEBOUW - 22 SEPTEMBER


Beeld: Het Concertgebouw

De grootste Fabeltjeskrant-hits in een grote meezingvoorstelling. Ruud Bos en zijn muziekvrienden. Dat wordt een dolle boel! Kaartjes koop je makkelijk online. Je kiest zelfs je eigen stoelen bij het Concertgebouw.

 

ELEKTRISCHE MUSEUMTRAMLIJN AMSTERDAM – AMSTELVEENSEWEG 264 – 22 SEPTEMBER

ELEKTRISCHE MUSEUMTRAMLIJN AMSTERDAM - AMSTELVEENSEWEG 264 - 22 SEPTEMBER

Beeld: Museumtramlijn Amsterdam

Terug in de tijd met een museum op wielen! Deze originele, historische trams toeren door de stad van Haarlemmermeerstation tot Amstelveen-Bovenkerk en terug. Net als vroeger verkoopt de conducteur de kaartjes in de tram (alleen nu ook via pinautomaat natuurlijk). Reserveren is hierbij niet nodig. Deze elektrische tramlijn is voor iedereen leuk en zeker de moeite waard om eens gedaan te hebben.

 

JAZZ IN THE HEARTH OF AMSTERDAM – ALBERT CUYPSTRAAT 208 – 22 SEPTEMBER

JAZZ IN THE HEARTH OF AMSTERDAM - ALBERT CUYPSTRAAT 208 - 22 SEPTEMBER

Beeld: Jazz in the heart of Amsterdam

De heerlijke klanken van jazz, een creatieve ruimte met veel groen. Deze plek is toegewijd aan het kietelen van je zintuigen. Muziek, kunst, kleding, veganistisch/vegatarisch eten. Een unieke ervaring van muziek, kunst en eten! Hier lees je meer over Jazz in the heart of Amsterdam.

 

Genoeg te doen en te beleven. Wat is Amsterdam-Zuid toch fijn. Veel plezier dit weekend!

 

Tekst: Xavier Simons

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!