Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 2, 3, 4 NOVEMBER 2018

Gepubliceerd op: 1 november 2018

Zware werkweek achter de rug? Gelukkig staat het weekend alweer voor de deur. Hoe we in Zuid dit kunnen gaan vieren? Dat lees je hier!

  

DIA LOS MUERTOS – BERLAGE LYCEUM – VRIJDAG 2 NOVEMBER

Dia de los muertos

Beeld: Dia de los muertos

Do it like the Mexicans do! In Mexico wordt jaarlijks op 1 november Dia De Los Muertos gevierd. Dit feest ter nagedachtenis van de doden is mega populair en dankzij Children of Mexico ook een beetje in Zuid te beleven! Dus trek je mooiste verkleed-kostuum aan en luid dansend het weekend in! Opbrengsten van dit evenement gaan gedeeltelijk naar het goede doel om Mexicaanse kindjes te steunen!

 

 

COBRA EXPOSITIE – VAN BAERLESTRAAT 8HS, VRIJDAG 2, ZATERDAG 3, ZONDAG 3 NOVEMBER

Karin Vermeer Marilyn Monroe

Beeld: Karin Vermeer

Dit hele weekend (en eigenlijk zelfs nog de hele maand november!) is er weer een gloednieuwe expositie te bewonderen bij Cobra Art Gallery! Dit keer zijn er prachtige werken te zien van kunstenaars James Chiew en Karin Vermeer. Wat je hiervan kunt verwachten lees je hier!

 

 NOVEMBERFEST – STRANDZUID/ZUIDPOOL – EUROPAPLEIN 22 VRIJDAG 2 NOVEMBER

Zuidpool weekendtips

Beeld: Zuidpool

Op vrijdag trapt Strandzuid het seizoen af met de eerste editie van Zuidpool dit jaar. Na een zomer vol hittegolven en warmterecords, is het nu de bedoeling dat de dirndls en lederhosen uit de kast worden gehaald voor verlate Oktoberfest!  

 

 

MUSEUMNACHT – DIVERSE MUSEA ZATERDAG 3 NOVEMBER

Beeld: Museumnacht

Nachtbraken in de tofste musea in Amsterdam. Dit weekend mogen we weer tijdens de  Museumnacht! Benieuwd wat de musea in Zuid je te bieden hebben? Lees het hier!

 

 

CLOSET SALE ATELIER SCHINKEL VALSCHERMKADE 16 ZONDAG 4 NOVEMBER

Closet sale

Beeld: Closet Sale

Voor een kleine donatie kun je meedoen aan deze pop-up closet sale! Zowel mannen als vrouwen kunnen hier snel en efficiënt van hun kleding af! Dus die kleding waar jouw winter body echt niet meer in gaat passen, kun je hier kwijt!

 

 OPWARMEN MET CHOCOMEL OP HET GELDERLANDPLEIN ZONDAG 4 NOVEMBER

Gelderlandplein weekendtips

Beeld: Gelderlandplein

Na wat pirouettes en slicke moves op de ijsbaan, kunnen de kleintjes bij The Coffee Company op het Gelderlandplein terecht voor een gratis kop chocomel om weer energie op te doen en lekker op te warmen.

 

UITETEN IN ZUID – HELE WEEKEND!

Calle Ocho

Beeld: Calle Ocho

Inspiratie nodig voor een lekker hapje eten? Wij hebben voor het gemak 61 toppers op een rijtje gezet voor je! Bekijk hier de complete lijst!

 

Heel veel plezier en geniet ervan!

 

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen