Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 18, 19 EN 20 OKTOBER

Gepubliceerd op: 17 oktober 2019

Thank god it’s Thursday! Dat betekent dat het weekend stiekem alweer een beetje begonnen is en je je kunt gaan verheugen op alle leuke dingen die je gaat doen. Heb je nog niet veel op de planning staan? Geen probleem, wij helpen je graag met onze weekendtips. Enjoy!


ADE – DIVERSE LOCATIES – HELE WEEKEND

Het Concertgebouw ADE

Beeld: Het Concertgebouw

Of je nu een muziekliefhebber bent of niet: je kunt aankomend weekend niet om ADE heen, want ’s werelds grootste festival voor elektronische muziek is namelijk in volle gang! Ook in Zuid is er genoeg te beleven. Kies je voor Martin Garrix in de RAI, een bezoekje aan Het Concertgebouw of ga je toch liever naar TIKTAK? Lees al onze ADE-in-Zuid tips hier.

 

POP-UP BOUTIQUE THE HAND – MICHAEL & GISO – HELE WEEKEND

TheHand

Beeld: Michael & Giso

Goed nieuws! Omdat de Pop-Up Boutique van schoenenmerk The Hand in de winkel van Michael & Giso aan de Willemsparkweg zo’n succes is, hebben ze besloten om de samenwerking te verlengen tot en met het einde van het jaar. Kom snel een kijkje nemen om de prachtige herfst/winter collectie te bewonderen en als je er dan toch bent, kun je jezelf -of je man- ook direct een mooie smoking voor de feestdagen aan laten meten ;-)!


WIJNPROEVERIJ JOOST & JOOST – STUDIO SARPHAAT – 19 OKTOBER

Wijnproeverij

Yes! Een wijnproeverij klinkt ons altijd al als muziek in de oren en al helemaal als het lekker dichtbij huis is. Bij Wijnproeverij Joost & Joost staan er minimaal vijfentwintig knallers van wijnen op de proeftafel. Ruig rood, knisperend wit, een spetterende bubbel en zwoele dessertwijnen. De sfeer is losjes en informeel: je mag de wijnen zelf inschenken en vervolgens zelf proeven en beoordelen. Joost & Joost zijn zelf ook aanwezig om al je wijnvragen te beantwoorden.


AMSTERDAM CITY WALK –  OLYMPISCH STADION – 19 OKTOBER

Amsterdam City Walk

Beeld: Amsterdam City Walk

Gaat een hele of halve marathon rennen tijdens de TCS Amsterdam Marathon van zondag je een beetje boven je pet? Doe dan zaterdag mee met de Amsterdam City Walk! Wandel 10, 14, 17, 20, 26 of 33 kilometer door onze prachtige stad langs iconen als het Rijksmuseum en Het Vondelpark en neem jouw medaille in ontvangst bij de finish in het Olympisch Stadion!

 

>>Het artikel gaat verder onder de advertentie<<


>>Vervolg artikel<<

 

 

FAMILIERONDLEIDING – VAN GOGH MUSEUM – 19 OKTOBER

Familievoorstelling Van Gogh Museum

Beeld: Van Gogh Museum

Wil je liever een dagje op pad met je kids? Tijdens de Familierondleiding van het Van Gogh Museum neemt een rondleider jullie mee langs een aantal beroemde schilderijen van Vincent van Gogh. Samen ontdek je de leukste weetjes over Vincents kunst en over zijn bijzondere levensverhaal.


TCS AMSTERDAM MARATHON – OLYMPISCH STADION – 20 OKTOBER

TCS Amsterdam Marathon

Beeld: TCS Amsterdam Marathon

Misschien ben je zelf van plan om tijdens de TCS Amsterdam Marathon een halve marathon, 8 kilometer of zelfs een hele marathon te rennen langs allerlei Amsterdamse highlights, in dat geval; heel veel succes! Zo niet, is het altijd leuk om de sportieve medemens aan te moedigen langs de zijlijn. Om 09:30 klinkt het startschot in het Olympisch Stadion.


POWERFOOD – NENI – 20 OKTOBER

NENI

Beeld: Jeffrey Struijk

 
Speciaal voor alle fanatieke deelnemers én supporters van de marathon serveert NENI de hele dag het nodige powerfood. Food in de vorm van pita’s sabich en falafel to go, die buiten in hoog tempo bereid zullen worden. Heb je na deze topprestatie juist zin om samen met familie of vrienden gezellig te gaan tafelen en de dag te evalueren? Helemaal begrijpelijk. Het restaurant van NENI is deze zondag ook gewoon geopend en ontvangt alle sportievelingen met open armen voor een ontspannen diner.


TEL AVIVIAN BRUNCH – THE HANGOVER EDITION – BARDAK – 20 OKTOBER

Bardak

Beeld: Bardak

Ben je helemaal kapot van een weekend feesten en wel toe aan een refuel? Raap jezelf dan op zondag bij elkaar en geniet van een speciale Hangover editie van de Tel Avivian Brunch bij Bardak! Denk aan een volle tafel met overheerlijk brood, dips, gebakjes, sterke koffie en nog sterkere cocktails. Do we need to say more?

 

Fijn weekend!

 

Tekst: Jeffrey Struijk 

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!