Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 AUGUSTUS

Gepubliceerd op: 16 augustus 2019

Binnen zitten treuren om het regenachtige weer zit er dit weekend niet in. Het aankomende weekend staat namelijk weer boordevol met leuke activiteiten en festivals. Trek je vrolijkste regenlaarzen aan en ga erop uit!

 

DE PARADE – HELE WEEKEND

De Parade

Beeld: De Parade

Heel Amsterdam (en omstreken) heeft weer met smart gewacht op het meest gezellige theaterfestival van het jaar! Niet volledig onterecht, want of je nu komt voor de voorstellingen, de eettentjes, Silent Disco of een rondje in de zweef, er is hier voor ieder wat te beleven. Kaartjes kosten tussen de €2,- tot €10,- en een leuke bijkomstigheid: ze hebben ook een uitgebreid kinderprogramma!

 

ALLE REMBRANDTS IN DE RAI – HELE WEEKEND

Nachtwacht Rembrandt RAI Amsterdam

In het kader van het Rembrandtjaar opende de RAI op 6 juli zijn deuren voor de tentoonstelling ‘Discover Rembrandt – His Life and All His Paintings’. Al zijn 350 schilderijen zijn digitaal gereproduceerd, waardoor de werken in originele staat te bewonderen zijn. De schilderijen zijn tot 1 september 2019 te zien, dus wellicht is een druilerige zondag perfect om deze indrukwekkende tentoonstelling te bezoeken.

 

GRACHTENFESTIVAL IN VONDELCS – 16 & 17 AUGUSTUS

Beeld: Vondelpark3

Waar het Grachtenfestival bekend staat om zijn klassieke muziek, trakteert VondelCS de bezoekers op een beetje variatie. Op 16 & 17 augustus organiseert VondelCS verschillende concerten in diverse genres. Hier kunnen ook de jazz of latin liefhebbers meedansen op hun favoriete muziek.   

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel <<

 

 

VONDELPARK OPENLUCHT THEATER – HELE WEEKEND

Vondelpark Openluchttheater

Beeld: Vondelpark Openluchttheater

Op 16,17 én 18 augustus is er weer van alles te beleven in het Vondelpark Openluchttheater. Geniet hier van de gratis openluchtvoorstellingen, zoals moderne dans, kindertheater, jazz, cabaret of kleinkunst. Daarnaast zullen er markten, eenmalige festivals en optredens van diverse artiesten plaatsvinden. Kortom, een weekend lang cultureel genieten!

 

LEKKER DINEREN IN ZUID – HELE WEEKEND 

Calle Ocho

Beeld: Calle Ocho

Inspiratie nodig voor een lekker hapje eten? Wij hebben voor het gemak 61 toppers op een rijtje gezet voor je! Bekijk hier de complete lijst!

 

ZELF DE BARTENDER UITHANGEN – HELE WEEKEND

Rene Mioch

Als voorproefje mochten wij op ZUID.nl de signature cocktail van René Mioch delen. Deze heeft hij in samenwerking met het Genevergenootschap samengesteld en wij zeggen het je eerlijk: het is een lekkere frisse cocktail geworden! Lees hier het recept om zelf het weekend te experimenteren en jouw gasten te verrassen! 

 

Tekst: Amber van Bussel 

Gedeeld

verder lezen