WEEKENDTIPS 14, 15, 16 SEPTEMBER

Gepubliceerd op: 14 september 2018

Nog een paar uurtjes knallen en dan kunnen wij het weekend vieren. Benieuwd wat er in ons geliefde Zuid te beleven is aankomend weekend? Wij tippen je graag een aantal leuke activiteiten in de buurt!

 

AFTERNOON TEA – WALDORF ASTORIA AMSTERDAM HERENGRACHT 542-55614, 15, 16 SEPTEMBER

Waldorf Astoria Amsterdam

Beeld: Waldorf Astoria Amsterdam

Hoewel niet in Zuid, willen we je deze weekendtip zeker niet onthouden! Bij Waldorf Astoria Amsterdam geniet je tijdens de befaamde Afternoon Tea van de heerlijkste sieraden. Sieraden? Jazeker! Want op het menu staan tot en met eind november zeer smakelijke – eetbare! –  replica’s van de sieradencollectie van Choices by DL. De prijs is 52,50 euro per persoon, inclusief goudkleurige karamelthee, een glas champagne en een leuke goodiebag.

 

IBC – RAI AMSTERDAM 14, 15, 16 SEPTEMBER

Dit weekend is de IBC Show 2018 in Amsterdam. In de RAI komen de komende dagen duizenden techies bij elkaar om de laatste noviteiten op het gebied van media, entertainment en technologie te bespreken tijdens de op één na grootste omroepbeurs ter wereld!

 

BROOKS FRIDAY NIGHT LIVE – BROOKS BEETHOVENSTRAAT 43 14 SEPTEMBER 19.00 -22.00 UUR  

Brooks Amsterdam

Beeld: Brooks Amsterdam

Het is de tweede vrijdag van de maand. Dit betekent dat je weer bij Brooks kunt gaan genieten van heerlijke live jazz-muziek tijdens de Friday Night Live. Onder het genot van een een paar goede borrelhappen en een glas gevuld met je favo drankje, laat je hier de werkweek compleet van je afglijden!

 

RCO OPENING NIGHT, HET CONCERTGEBOUW, CONCERTGEBOUWPLEIN 10 VRIJDAG 14 SEPTEMBER 18.00 – 00.30 UUR

Het Concertgebouw weekendtips

Beeld: Het Concertgebouw

Deze avond is er in Het Concertgebouw de feestelijke seizoensopening van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van dirigent Thomas Hengelbrock! Tijdens de RCO Opening Night zal een bijzondere gast aanwezig zijn, namelijk pianist Evgeny Kissin. Deze keert voor het eerst sinds 1994 weer terug bij het Concertgebouworkest.

 

MUSEUM MARKET – MUSEUMPLEIN 16 SEPTEMBER 12.00 – 18.00 UUR 

Museum Market

Beeld: Museum Market

Aankomende zondag wordt er weer Museum Market gehouden op het Museumplein. Hier vind je leuke unieke producten, waaronder kleding en accessoires, snuisterijen voor in huis, handgemaakte sieraden en lekker eten. Zeker de moeite waard om hier even rond te struinen!

 

SPORT KIJKEN IN ZUID, 16 SEPTEMBER
Liefhebbers van de Formule 1 kunnen zondag terecht bij Strandzuid waar zij intunen op de F1 Singapore. Met een borrel in de hand en in goed gezelschap, kun je hier Max Verschappen toejuichen en duimen voor een mooi resultaat!

Café Bédier Weekendtips

Beeld: Café Bédier

Niet zo’n race fan en kijk je liever naar een potje voetbal? Nodig dan je vrienden aanstaande zondag uit om live voetbal te kijken in Café Bedier aan Sophialaan 36. In deze gezellige bruine kroeg drink je een lekker biertje en kun je smakelijke happen bestellen van de menukaart.

Geniet ervan!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

 

Gedeeld

verder lezen

COMING SOON: BIJNA OPEN IN ZUID!

We zijn alweer halverwege november, de tijd gaat sneller dan dat we bij kunnen houden! Er staan alweer een hele hoop toffe spots op de planning die heel binnenkort een plekje in ons prachtige Zuid komen te bemachtigen. Houd je ogen goed open: aan deze zaakjes moet je de komende tijd echt even een bezoekje brengen!

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 NOVEMBER 2018

Het is weer weekend! De laatste dagen werd het al flink wat graadjes kouder in Amsterdam-Zuid en dat is eigenlijk perfecte timing, want dit weekend staan er een hoop winterse activiteiten op de agenda. Maar geen paniek: ook voor degenen die het koude weer nog niet helemaal omarmen is er genoeg te beleven in Zuid. Hoe gaat jouw weekend eruit zien?

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 NOVEMBER 2018

De tijd vliegt echt voorbij, maar in dit geval is dat eventjes niet zo heel erg want het weekend staat alweer voor de deur. Zoals elk weekend is er in ons stadsdeel weer een hele hoop te beleven. Wat staat er dit keer voor leuks op de planning?