Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 14, 15 & 16 FEBRUARI

 

Het Valentijn weekend is aangebroken. Ga jij het vieren met je lover met een liefdesconcert bij het Concertgebouw? Of ga je liever met je vrijgezelle vrienden cocktails drinken bij streetfoodbar Bardak? Misschien ben je de regen wel zo zat dat je jezelf verwent op een dagje wellness bij Spa Zuiver. Wat je ook gaat doen, wij hebben weer een aantal weekendtips voor je klaar staan.

 

VALENTINE SHOPPING OP HET GELDERLANDPLEIN – VRIJDAG 14 FEBRUARI

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor jouw geliefde? Waarom ga je dan niet gezellig shoppen op Gelderplanplein! Van bonbons van Leonidas of iets lekkers van Huize van Wely (liefde gaat uiteindelijk door de maag of niet?) of toch liever een lekker geurtje van Douglas of Ici Paris XL? Bij Rituals vind je altijd de lekkerste dingen voor in bad of in de douche- daar wordt toch iedereen blij van! Om jouw cadeau nog persoonlijker te maken kun je op Valentijnsdag (tussen 12.00 en 17.00 uur met of voor jouw geliefde op de foto gaan in de Valentijns photobooth!

 

DATE NIGHT – VÉLO – VRIJDAG 14 FEBRUARI

Beeld: Velo

Bij spinstudio Vélo in De Pijp draait het uiteindelijk allemaal om selflove. Jezelf accepteren zoals je bent, en houden van je lichaam- ook met een kilootje meer of minder. Op keiharde muziek wordt je bij Vélo door de instructeurs gepushed om je grenzen te verleggen. Om nog meer te geven, want uiteindelijk heb je niks te verliezen toch? Speciaal voor Valentijnsdag kan je deelnemen aan de ‘date night’ les, een speciale date met jezelf. Want als je niet van jezelf houdt, hoe kan je dan van iemand anders houden?

 

VALENTIJNSCONCERT – VRIJDAG 14 FEBRUARI – CONCERTGEBOUW

Beeld: Concertgebouw

Vier Valentijn met de meest romantische filmmuziek. In het Concertgebouw speelt het WDR Funkhauseorchester speciaal voor Valentijnsdag  de meest hartstochtelijke soundtracks. Zoals de muziek van J. Barry in Out of Africa, fragmenten uit Love Actually en Tsjaikovski’s Bloemenwals uit Disney’s Fantasia. Harry Piekema verzorgt de presentatie.

 

SINGLE & READY TO MINGLE – VRIJDAG 14 FEBRUARI – BARDAK

Beeld: Bardak

Streetfoodbar Bardak is de perfecte plek als je single bent, maar ready to mingle. Dit gezellige restaurant op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam weet hoe ze overal een feestje van moet maken, dus ook van de liefde. Rijk gedecoreerde en kleurrijke muren, een verrukkelijke bende op je bord en de cocktails…! Bestel een Arak Pink Grapefruit cocktail en laat hiermee weten dat je op zoek bent naar de liefde. Iemand weten te vangen? Waag je dan ook aan de overige 13 cocktails, succes gegarandeerd! Benieuwd waar je nog meer heen kan op Valentijnsdag? Lees dan nu onze Valentijnsdagtips!

 

>> Het artikel gaat verder onder deze advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

DAGJE WELLNESS BIJ SPA ZUIVER – ZATERDAG 15 FEBRUARI

Beeld: Spa Zuiver

Een grijze lucht, kou en de hele dag regen. Leuk hè, die Nederlandse winter. Helaas duurt het nog wel even voordat het zomer is. Om toch alvast een beetje van de tropische temperaturen te proeven, kan je jezelf op een regenachtige dag natuurlijk ook lekker verwennen met een dagje sauna. Zo kan je bij Spa Zuiver in het Amsterdamse bos heerlijk dippen in de diverse binnenstoombaden, en helemaal ontspannen in de hammam. Ook kan je kiezen voor een heerlijk ontspannende massage.

 

OYSTERS & CHAMPAGNE – BRUT DE MER – ZONDAG 16 FEBRUARI

Beeld Brut de Mer

Natuurlijk heb je van die zondagen dat je het liefst de hele dag in je trainingsbroek op de bank blijft chillen, met het begroeten van de bezorger van Uber Eats als enige sociale contact met de buitenwereld. Maar stel nou dat je deze zondag een keer geen kater hebt, maar daarentegen juist zin hebt om je leuk aan te kleden en erop te zijn. Waarom kies je dan niet voor een van onze alltime Sunday favourites– juist ja, de Sunday Brunch. En waar kan dat nou beter dan bij Brut de Mer, waar je kan genieten van de meest verse oesters en heerlijke wijnen in een gezellige ambiance. Ach, je moet wat hè op de zondag?

 

JURASSIC PARK – ZONDAG 16 FEBRUARI – AMSTERDAMSE BOS

Beeld: Amsterdamse Bos

Kinderen gaan op dino-avontuur in het Amsterdamse bos. Onder leiding van Natuur is een Feest leren kinderen spelenderwijs over de dinosaurus. Zo zullen zij de dinosporen bestuderen en maken zij met dino’s en takken een eigen dinopark. Deelname kost 5 euro voor kinderen 2,50 euro voor volwassenen

 

 

Tekst: Lisa van Leer

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!