WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018

Gepubliceerd op: 11 oktober 2018

Is de week voor jullie ook voorbijgevlogen? Wat gaat dat toch snel! Het goede nieuws is dat het weekend weer voor de deur staat. Met veel leuks op het programma en met dit lekkere nazomer-weer, is dat weer genieten geblazen! Lees verder voor onze weekendtips!

 

TAPZUID OKTOBERFEST, MAASTRAAT 70 VRIJDAG 12 EN ZATERDAG 13 OKTOBER 12.00-01.00 UUR

Tap Zuid

Beeld: Tap Zuid

Voor Oktoberfest hoeven we heus niet helemaal af te reizen naar München. Dit weekend vieren we het gewoon in de Rivierenbuurt! Twee dagen lang kun je bij Tap Zuid terecht voor het drinken van pullen bier in Duitse sferen. Super toll, oder?

 

PINC SALE – RUYSDAELSTRAAT 58 HELE WEEKEND

Pinc Sale

Beeld: PINC Sale

JA! Het is weer shoppen geblazen voor de dames tijdens de PINC sale. Veel leuke merken voor weinig. Je krijgt maar liefst 40%-50% korting op de allernieuwste winter items. In totaal komen 7.000 stuks in de verkoop, dus wie weet zit er wat voor jou bij!

 

FRIDAY NIGHT LIVE – BROOKS AMSTERDAM BEETHOVENSTRAAT 43 VRIJDAG 12 OKTOBER

Brooks Amsterdam

Beeld: Brooks Amsterdam

Het is weer de tweede vrijdag van de maand dus dat betekent lekker happen, goeie cocktails en jazzmuziek bij Brooks! Kom jij een dansje wagen of doe je een lekkere borrel om het weekend in te luiden?

 

 

CITY ROW RACE, NIEUWE MEER ZONDAG 14 OKTOBER 8.30 – 17.30 UUR

City Row Race

Beeld: DPGA

Watersportvereniging De Schinkel organiseert op zondag voor de derde keer de City Row Race op De Nieuwe Meer! De wedstrijd is onderdeel van het Nederlands Kampioenschap GIG roeien en is de gehele dag bij te wonen voor het publiek. Met het voorspelde weer een heerlijke dag om de sportieve mannen en vrouwen vanaf de kant aan te moedigen!

 

OPENING AMSTELPARK PADEL 12 OKTOBER

Padel Amstelpark

De nieuwste racketsport padel is een combinatie van tennis en squash. Op het Amstelpark openen drie padelbanen. Benieuwd? De officiële openingsavond vindt plaats op vrijdag 12 oktober. Doe vanaf 18.00 uur mee aan diverse clinics of kijk toe hoe de pro’s het doen tijdens een demo-wedstrijd.

 

ONE DAY YOGA RETREAT SPA ZUIVER 13 OKTOBER

Yoga Retreat Spa Zuiver

Beeld: Spa Zuiver

Voor een retreat hoef je niet naar verre oorden af te reizen. Tot jezelf komen kan gewoon bij Zuiver Amsterdam! Tijdens de One Day Yoga Retreat volg je een les Detox Yoga, maak je een meditatiewandeling en zijn er diverse activiteiten om tot rust te komen. Uiteraard is er genoeg tijd om te genieten van de faciliteiten in de luxe spa!

 

WYNIA AMSTERDAM – WILLEMSPARKWEG 159 ZONDAG 14 OKTOBER 13.30 UUR

Wynia Amsterdam

Beeld: Wynia Amsterdam

Zondag paraderen bloedmooie meiden voorbij in items van de laatste collectie tijdens de modeshow van Wynia Amsterdam aan de Willemsparkweg. Laat je inspireren en koop jouw favoriete items direct in de winkel!

 

SUNDAY ROAST BRASSERIE MARIS PIPER – FRANS HALSSTRAAT 76 ZONDAG 14 OKTOBER

Maris Piper weekendtips

Beeld: Maris Piper

Voor een brunch in stijl ga je zondag naar Brasserie Maris Piper. Van 12.00 tot 16.00 uur geniet je daar van een vier-gangen brunch met onder andere heerlijke haring, krab uit de Noordzee en hun signature dish Beef Wellington! Uiteraard is er een ruim aanbod wijnen en spannende cocktails om de middag compleet te maken.

 

MEET THE WIJNMAKERS – RESTAURANT MOER AMSTELVEENSE WEG 7  ZONDAG 14 OKTOBER 18.30 – 22.00

Restaurant MOER

Beeld: Restaurant MOER

Die heerlijke wijn die je achterover slaat heeft vaak al een hele reis achter de rug om van druif tot heerlijke drank in jouw glas terecht te zijn gekomen. Hoe dit proces in zijn werk gaat vertelt Fabian van Weingut Zähringer uit Baden je graag tijdens een vijf-gangen Chef’s menu bij Restaurant Moer. Uiteraard onder het genot van een glas – of twee, drie, vier – biologische wijntjes!

 

HOWARD & RAYEN TOOMLER, BREITNERSTRAAT 2 ZONDAG 14 OKTOBER 20.30 UUR

Toomler

Beeld: Toomler

Je weekend op dolkomische wijze afsluiten doe je bij Toomler. Comedytrainvrienden Howard Komproe en Rayen Panday klimmen samen de bune op om jouw te voorzien van een heerlijk avondje stand-up comedy.

 

Cheers en geniet ervan!

 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

NIEUWE SPOTS IN ZUID – OKTOBER 2018

De herfst brengt een hoop prachtige veranderingen met zich mee in ons mooie Zuid. Bladeren die door de straten van Zuid dwarrelen, sjaals die weer overal in het straatbeeld te vinden zijn en… Een paar gloednieuwe zaakjes! De deuren van deze toppers staan vanaf nu wagenwijd voor je open.

ADE KOMT ERAAN: DIT WIL JE NIET MISSEN IN ZUID

Ook dit jaar mag Amsterdam weer gastvrouw zijn van het grootste dansevenement ter wereld. Van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober zal het Amsterdam Dance Event de stad weer overnemen! Heel Amsterdam staat tijdens deze dagen in het teken van elektronische muziek. In Zuid zijn er ook allerlei plekken waar je terecht kunt om jouw allerbeste dansmoves uit de kast te trekken. Waar ben jij tijdens deze editie van ADE te vinden?

GELDERLANDPLEIN UITGELICHT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures GELDERLANDPLEIN UITGELICHT! Gepubliceerd op: Dit keer niet écht een straat, maar zelfs een heel plein! Op het Gelderlandplein kun je gemakkelijk een dag...

WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Komend weekend staat er weer veel leuks op het programma! Zoals iedere week delen wij weer graag...