Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WEEKENDTIPS 10, 11, 12 AUGUSTUS

Gepubliceerd op: 10 augustus 2018

Middenin de zomervakantie kunnen de weekendtips eigenlijk alleen maar uit vakantie in eigen stad bestaan. Lees hier onze tips voor het komende weekend!

 

AMSTERDAMS KAMPIOENSCHAP BEERPONG BIJ STRANDZUID –  10 AUGUSTUS

Strandzuid Bierborrel

Beeld: Strandzuid

Vandaag vindt de eerste editie van het Amsterdams Kampioenschap Beerpong plaats bij Strandzuid! In teams van 3 personen zal de titelstrijd vanaf 18 uur van start gaan. Tegelijkertijd vindt Bierborrel #3 plaats, dus ook voor een lekkere borrel is dit de place to be. De perfecte inleider van het weekend als je het ons vraagt J

 

GRACHTENFESTIVAL –  10 TOT 19 AUGUSTUS

Grachtenfestival

Beeld: Grachtenfestival

Dit weekend begint het Grachtenfestival weer! Alles draait tijdens dit festival om muziek. Jonge musici over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Tot en met volgende week zondag worden we getrakteerd op prachtige concerten met Amsterdam als prachtig decor. Zuid locaties zijn onder meer het Vondelpark Openlucht Theater en Half Moon Lounge bij het Hilton Hotel.

 

KINDERWORKSHOP WILDE KUNST BIJ HET AMSTERDAMS BOSTHEATER – 11 AUGUSTUS

Kinderworkshop Wilde Kunst

Beeld: Amsterdamse Bostheater

Erop uit met de kids? Dan is dit een leuke zaterdagmiddag optie! Bij deze workshop maak je je eigen wilde kunstwerk in het Amsterdamse Bos. Eerst gaan de deelnemers op zoek naar stenen, takken en ander bruikbaar materiaal en op basis hiervan wordt een eigen Wilde Kunst poppetje gemaakt.

 

ICY AND SHOT EXPOSITIE IN HET MOCO MUSEUM – TOT JANUARI 2019

Icy and Sot

Beeld: Icy and Sot

Heb je zin in een cultureel uitstapje? Bij het Moco Museum vind je de expositie van Icy and Sot. Deze Iraanse street artists houden met hun expositie een spiegel voor als het gaat om het dagelijkse leven in Iran. De broers worden ook wel de ‘Banksy of Iran’ genoemd.

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

RECENT

verder lezen

RIJKSMUSEUM PRESENTEERT: ALLE REMBRANDTS

Ter gelegenheid van zijn 350ste sterfjaar in 2019 presenteert het Rijksmuseum van 15 februari tot 10 juni voor het eerst in de geschiedenis een overzichtstentoonstelling van alle schilderijen, etsen en tekeningen van Rembrandt uit eigen collectie.

LIEFDE & LUST OP DE HUISHOUDBEURS

Huisvrouwen en – mannen, aanhang en geïnteresseerden kunnen zich komend weekend weer onderdompelen in al het nieuws op het gebied van interieurverzorging tijdens de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam.