WEEKENDTIPS 10, 11, 12 AUGUSTUS

Gepubliceerd op: 10 augustus 2018

Middenin de zomervakantie kunnen de weekendtips eigenlijk alleen maar uit vakantie in eigen stad bestaan. Lees hier onze tips voor het komende weekend!

 

AMSTERDAMS KAMPIOENSCHAP BEERPONG BIJ STRANDZUID –  10 AUGUSTUS

Strandzuid Bierborrel

Beeld: Strandzuid

Vandaag vindt de eerste editie van het Amsterdams Kampioenschap Beerpong plaats bij Strandzuid! In teams van 3 personen zal de titelstrijd vanaf 18 uur van start gaan. Tegelijkertijd vindt Bierborrel #3 plaats, dus ook voor een lekkere borrel is dit de place to be. De perfecte inleider van het weekend als je het ons vraagt J

 

GRACHTENFESTIVAL –  10 TOT 19 AUGUSTUS

Grachtenfestival

Beeld: Grachtenfestival

Dit weekend begint het Grachtenfestival weer! Alles draait tijdens dit festival om muziek. Jonge musici over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Tot en met volgende week zondag worden we getrakteerd op prachtige concerten met Amsterdam als prachtig decor. Zuid locaties zijn onder meer het Vondelpark Openlucht Theater en Half Moon Lounge bij het Hilton Hotel.

 

KINDERWORKSHOP WILDE KUNST BIJ HET AMSTERDAMS BOSTHEATER – 11 AUGUSTUS

Kinderworkshop Wilde Kunst

Beeld: Amsterdamse Bostheater

Erop uit met de kids? Dan is dit een leuke zaterdagmiddag optie! Bij deze workshop maak je je eigen wilde kunstwerk in het Amsterdamse Bos. Eerst gaan de deelnemers op zoek naar stenen, takken en ander bruikbaar materiaal en op basis hiervan wordt een eigen Wilde Kunst poppetje gemaakt.

 

ICY AND SHOT EXPOSITIE IN HET MOCO MUSEUM – TOT JANUARI 2019

Icy and Sot

Beeld: Icy and Sot

Heb je zin in een cultureel uitstapje? Bij het Moco Museum vind je de expositie van Icy and Sot. Deze Iraanse street artists houden met hun expositie een spiegel voor als het gaat om het dagelijkse leven in Iran. De broers worden ook wel de ‘Banksy of Iran’ genoemd.

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 7, 8, 9 DECEMBER

Maak je klaar voor een spetterend weekend want deze dagen wordt Amsterdam-Zuid omgetoverd tot een winterwonderland mét de nodige luxueuze ambiance. Van de grootste premium lifestylebeurs van Europa tot kerst-activiteiten: dit doe jij dit weekend in Zuid.

WEEKENDTIPS 30 NOVEMBER, 1, 2 DECEMBER

Dit weekend belooft een écht Sinterklaasweekend te worden. Met nog maar een paar dagen op de teller tot pakjesavond zijn er nog een hele hoop inkopen en voorbereidingen te doen. Én liggen er wat mooie kansen om de beste man nog een laatste keer te zien voordat hij weer naar Spanje vertrekt. Daarnaast staan er ook weer een hoop andere activiteiten op de planning die je echt niet wilt missen. Dit is waar je dit weekend moet zijn!

WEEKENDTIPS 23, 24, 25 NOVEMBER

En daar is ‘ie alweer: ons geliefde weekend! Terwijl we hier op kantoor de laatste artikeltjes van de week aan het tikken zijn, gaan in heel Amsterdam-Zuid langzaam aan alweer mensen richting huis om heerlijk samen te eten en het weekend te vieren. Er staan ook dit keer weer talloze evenementjes op de planning waarmee we dat allemaal op onze eigen manier kunnen doen. Wat doe jij dit weekend?

NIEUW IN ZUID: DECEMBER 2018

Al die gloednieuwe zaken, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Gelukkig is dat ook nergens voor nodig want ze blíjven maar komen. Ook deze decembermaand heeft Amsterdam-Zuid weer prachtige, spiksplinternieuwe zaakjes voor ons in petto. Wij verwelkomen ze in ieder geval met open armen en raden jullie aan zeker even een kijkje te nemen bij deze toppers!