WEEKENDTIPS 10, 11, 12 AUGUSTUS

Gepubliceerd op: 10 augustus 2018

Middenin de zomervakantie kunnen de weekendtips eigenlijk alleen maar uit vakantie in eigen stad bestaan. Lees hier onze tips voor het komende weekend!

 

AMSTERDAMS KAMPIOENSCHAP BEERPONG BIJ STRANDZUID –  10 AUGUSTUS

Strandzuid Bierborrel

Beeld: Strandzuid

Vandaag vindt de eerste editie van het Amsterdams Kampioenschap Beerpong plaats bij Strandzuid! In teams van 3 personen zal de titelstrijd vanaf 18 uur van start gaan. Tegelijkertijd vindt Bierborrel #3 plaats, dus ook voor een lekkere borrel is dit de place to be. De perfecte inleider van het weekend als je het ons vraagt J

 

GRACHTENFESTIVAL –  10 TOT 19 AUGUSTUS

Grachtenfestival

Beeld: Grachtenfestival

Dit weekend begint het Grachtenfestival weer! Alles draait tijdens dit festival om muziek. Jonge musici over de hele wereld verrassen je met hun eigen muzikale verhaal. Tot en met volgende week zondag worden we getrakteerd op prachtige concerten met Amsterdam als prachtig decor. Zuid locaties zijn onder meer het Vondelpark Openlucht Theater en Half Moon Lounge bij het Hilton Hotel.

 

KINDERWORKSHOP WILDE KUNST BIJ HET AMSTERDAMS BOSTHEATER – 11 AUGUSTUS

Kinderworkshop Wilde Kunst

Beeld: Amsterdamse Bostheater

Erop uit met de kids? Dan is dit een leuke zaterdagmiddag optie! Bij deze workshop maak je je eigen wilde kunstwerk in het Amsterdamse Bos. Eerst gaan de deelnemers op zoek naar stenen, takken en ander bruikbaar materiaal en op basis hiervan wordt een eigen Wilde Kunst poppetje gemaakt.

 

ICY AND SHOT EXPOSITIE IN HET MOCO MUSEUM – TOT JANUARI 2019

Icy and Sot

Beeld: Icy and Sot

Heb je zin in een cultureel uitstapje? Bij het Moco Museum vind je de expositie van Icy and Sot. Deze Iraanse street artists houden met hun expositie een spiegel voor als het gaat om het dagelijkse leven in Iran. De broers worden ook wel de ‘Banksy of Iran’ genoemd.

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

NIEUWE SPOTS IN ZUID – OKTOBER 2018

De herfst brengt een hoop prachtige veranderingen met zich mee in ons mooie Zuid. Bladeren die door de straten van Zuid dwarrelen, sjaals die weer overal in het straatbeeld te vinden zijn en… Een paar gloednieuwe zaakjes! De deuren van deze toppers staan vanaf nu wagenwijd voor je open.

ADE KOMT ERAAN: DIT WIL JE NIET MISSEN IN ZUID

Ook dit jaar mag Amsterdam weer gastvrouw zijn van het grootste dansevenement ter wereld. Van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober zal het Amsterdam Dance Event de stad weer overnemen! Heel Amsterdam staat tijdens deze dagen in het teken van elektronische muziek. In Zuid zijn er ook allerlei plekken waar je terecht kunt om jouw allerbeste dansmoves uit de kast te trekken. Waar ben jij tijdens deze editie van ADE te vinden?

WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 12, 13, 14 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Is de week voor jullie ook voorbijgevlogen? Wat gaat dat toch snel! Het goede nieuws is dat het weekend weer...

GELDERLANDPLEIN UITGELICHT!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures GELDERLANDPLEIN UITGELICHT! Gepubliceerd op: Dit keer niet écht een straat, maar zelfs een heel plein! Op het Gelderlandplein kun je gemakkelijk een dag...

WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDTIPS 5, 6, 7 OKTOBER 2018 Gepubliceerd op: Komend weekend staat er weer veel leuks op het programma! Zoals iedere week delen wij weer graag...