Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WAXBARS IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd op: 3 juni 2019

Waar de temperaturen stijgen, daalt het aantal kledingstukken aanzienlijk. Voor sommige mannen en vrouwen een reden om bepaalde zones op het lichaam haarvrij te maken. Prefereer jij een gladde huid? In Zuid zijn er allerlei waxbars te vinden die je daar een handje bij kunnen helpen! Wij zetten ze voor je op een rijtje.

 

WAX AVENUE – WILLEMSPARKWEG 218

Beeld: Wax Avenue

Op de Willemsparkweg is Rivka Zwaan te vinden, die met haar waxbar Wax Avenue een heus begrip in de buurt is! En dat is niet voor niets. Met een vakkundige blik, professionele behandelingen en persoonlijke aandacht weten de medewerkers van elk bezoekje aan de salon een waar feestje te maken.

 

DELETE PROFESSIONALS IN WAXING – CEINTUURBAAN 398 & Claude Debussylaan 271

Delete Professionals in Waxing biedt dé ultieme wax-behandeling. Hier kun je terecht voor wax-behandelingen voor bijna het hele lichaam, die allen uiterst professioneel worden uitgevoerd. Vooral de Brazilian wax en de Boyzilian wax zijn zeker het uitproberen waard!

 

WAXING THE CITY – TWEEDE JACOB VAN CAMPENSTRAAT 105

Beeld: Waxing the City

Tien jaar geleden begon Waxing the City begon Waxing the City als allereerste professionele Brazilian Wax salon van Nederland. Met veel trots bieden ze hier honderd procent natuurlijke, veilige, hygiënische en snelle behandelingen aan.

 

>> Artikel gaat verder na de advertentie <<

>> vervolg artikel << 

 

SILKY YOU – MAASSTRAAT 56

Ook in de Rivierenbuurt kun je prima terecht voor een goede waxbehandeling, hier staan namelijk bij Silky You de deuren voor je open. Bij Silky You draait het allemaal om jou en daar steken de medewerkers graag de handen voor uit hun mouwen! Laat je even lekker in de watten leggen, een haarloze zomer tegemoet.

 

 

THE WAX BAR – VAN BEAERLESTRAAT 55

Beeld: The Wax Bar

The Wax Bar aan de Van Baerle vindt een geweldige wax-ervaring in hun salon uitermate belangrijk en daarom doen ze enkele beloftes aan jou! Zo zijn hygiëne, snelheid, kwaliteit en comfort gegarandeerd en wandel jij na de behandeling helemaal tevreden The Wax Bar weer uit. Voor mannen en voor vrouwen. Leuk om te weten: de eerste behandeling bij The Wax Bar is gratis!

 

 

STRIPS WAX INDUSTRY – VAN DER HELSTPLEIN 4A

Bij Strips Wax houden ze niet van poespas en wordt er gedaan waarvoor jij echt komt: waxen! Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht. Je bepaalt zelf door wie je het liefst behandeld wil worden.

 

 

Benieuwd naar wellness speciaal voor de man? Lees hier onze tips in Zuid!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen