Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAATPRAAT: WAT DOE JIJ OM GOED IN JE VEL TE ZITTEN?

DEZE KEER: KASIA

Gepubliceerd: 7 juli 2018 15:00

Met de zomer in onze bol, zijn we misschien nog wel bewuster bezig met hoe we in ons vel zitten, dan in ieder ander seizoen. Het is natuurlijk ook onwijs belangrijk om je goed te voelen, vanbinnen en vanbuiten. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Wij doken het Vondelpark in om enkele Zuid-bewoners te vragen wat zij doen om lekker in hun vel te zitten. 

fotocredits: Lisa Kroesen

GO WITH THE FLOW
“Wat ik over het algemeen doe, en dagelijks probeer, is yoga, pilates en barre. Hiervoor ga ik naar De Pijp, daar zit Studio 191. Het is zo fijn om op die manier even je gedachten te verzetten. Mijn favoriete instructeur is trouwens Lauren, dus als je ooit de stap zou willen wagen…”

DE WERELD VERKENNEN
“Daarnaast zit ik goed in mijn vel op het moment dat ik reis. Ik probeer elk jaar te backpacken voor drie à vier maanden. Dit doe ik dan in mijn eentje, het is zo fijn om alleen te reizen! Ik ben ook dol op mijn eigen gezelschap, dus ik kom dan altijd helemaal tot rust.”

NO EGO, NO PAIN
“Eigenlijk voel ik me momenteel echt goed. Ik heb toevallig vandaag een baan gekregen, het contract is net de deur uit. Superleuk dus! Maar het zit hem niet alleen in grote dingen, ik haal mijn plezier juist vooral uit de kleine momentjes. Lekker sporten, shoppen, thuis een vers soepje maken met de lekkerste ingrediënten… Daarmee kan ik ervoor zorgen dat ik goed in mijn vel zit. Mijn favoriete motto is: no ego, no pain!”

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

PLTS – BURN. SWEAT. SCULPT. LOVE. in Zuid

Als werkende moeder van twee dochters weet Renée Vervoorn, oprichtster en co-owner van PLTS, als geen ander hoe makkelijk een workout er tijdens de hectiek van het dagelijks leven erbij inschiet. Wanneer je dan eindelijk tijd hebt om te sporten, is het wel zo fijn als...

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

ZONDIG ZWETEN BIJ SIN CITY BOXING

You want to sweat out your sins? Kom dan naar Sin City Boxing! Deze high-end boutique studio aan de Rijnstraat richt zich op het aanbieden van de beste workout ervaring op het gebied van boksen en kickboksen. In de luxe boutique studio kun je indivudeel met een personal trainer of in groepsverband aan de slag. Ook vind je er een heuse merchandise cor- ner waar jij een complete Sin City-outfit scoort om je sportieve ervaring compleet te maken.

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

DE STRIJD AANGAAN TEGEN OVERGEWICHT

De Nederlandse Obesitas Kliniek is een gevestigde naam in de strijd tegen overgewicht. Dat de mogelijkheden en begeleiding vanuit de kliniek een ware kick-start kunnen vormen in de strijd tegen overtollige kilo’s, ondervond ook free- lance business analist Moniek. Bij haar werd recentelijk een maagballon geplaatst.