Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

WAHTS

EIGENTIJDSE EN LUXUEUZE MANNENMODE

Gepubliceerd: 21 juni 2018 16:30

Ben jij al bekend met modemerk WAHTS? Dit Amsterdamse label biedt sinds 2012 de mooiste collecties voor drukke mannen die alles uit hun dag willen halen. Karin Kostense, mede-eigenaresse van WAHTS, vertelt alles over het eigentijdse herenkledingmerk.

fotocredits: WAHTS 

DE FORMULE
WAHTS menswear heeft een filosofie die is toegespitst op ons hectische leven. Of je nu een drukke kantoorbaan hebt, hele dagen van het ene naar het andere land reist of al je tijd in je eigen onderneming stopt. De formule bestaat uit een combinatie van luxueuze herenkleding met eigentijdse sportswear. Dit uit zich in prettig zittende, good looking mannenmode. Karin beaamt dit: “Onze collecties sluiten aan op de leefwijze van nu. De kledingstukken zijn op eerlijke wijze gemaakt en bestaan uit fijne materialen. In onze kleding kun je op comfortabele wijze bussiness class reizen, zonder jezelf ook maar een seconde underdressed te voelen.”

fotocredits: WAHTS

KWALITEIT VOOROP
Kwaliteit staat erg hoog in het vaandel bij WAHTS. In samenwerking met gespecialiseerde Portugese ateliers, produceert het merk een bijzondere collectie. Door een limiet te stellen aan het aantal kledingstukken dat gemaakt wordt, krijgen de items van WAHTS een waardevol randje. Volgens Karin is aandacht voor het product zeer belangrijk: “We zijn altijd op zoek naar kwalitatieve stoffen met een zachte finish. Naar de meest verfijnde garens en de best bijpassende knoopjes.”

fotocredits: WAHTS

PERSOONLIJKE AANDACHT
De digitale shop-ervaring van WAHTS is er eentje van de bovenste plank. Ze maken alles zo prettig mogelijk voor je. Zo word je te allen tijde voorzien van het allerbeste advies over bijvoorbeeld de pasvorm of leuke stijltips. De snelle levering en makkelijke retourregeling maken je winkelervaring nóg prettiger.

Wist je dat de collectie van WAHTS ook verkrijgbaar is in Zuid? Handig voor als je de kleding graag even ziet en past. Je vindt de WAHTS-collectie bij 1 Amsterdam, gelegen op de Cornelis Schuytstraat 19. Shop je liever online? Ga dan naar www.wahts.com.

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN

BLESSED NIGHTS X TROPHY BY GASSAN Gepubliceerd op: Dustin Huisman – oprichter van TROPHY BY GASSAN − en muzikant Jonna Fraser van Blessed Nights hebben onlangs hun krachten gebundeld en een fantastisch evenement neergezet. Veel...

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN

TROPHY BY GASSAN VOOR HEM EN HAAR! Gepubliceerd op: In het leven geroepen met maar één doel: jou bijzonder laten voelen door een uniek juweel te dragen. TROPHY BY GASSAN is hét high-end merk dat gepersonaliseerde juwelen...