Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NOG EVEN GENIETEN VAN HET VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER!

Gepubliceerd op: 28 augustus 2019

Vondelpark openluchttheater

Beeld: Vondelpark openluchttheater

 

SCAPINO BALLET ROTTERDAM – VRIJDAG 30 AUGUSTUS

Dit jaar presenteert het Scapino Ballet Rotterdam een voorstelling die vol zit met nieuw werk wat afgewisseld zal worden met een paar prachtige duetten van artistiek directeur Ed Wubbe. Het dansgezelschap is te zien op vrijdag 30 augustus en begint om 21:00 uur.

 

DIO & FRIENDS – ZONDAG 1 SEPTEMBER

Dit jaar viert Dio het 10-jarige jubileum van zijn succesalbum ‘Rock & Roll’.  En dat is niet alles, dit jaar brengt Dio ook een gloednieuw album uit. Genoeg te vieren dus. En hoe kan dat beter dan met je vrienden? Daarom zal Dio op zondagmiddag 1 september het podium betreden met zowel oude als nieuwe vrienden.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

KASPER VAN DER LAAN – 31 AUGUSTUS

Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en ook was hij de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018! Grote kans dat hij jouw lachspieren aan het werk zal zetten tijdens deze voorstelling op zaterdagavond om 20.30 uur! 

 

SUMMER BREEZE LATIN FESTIVAL – 8 SEPTEMBER

Tijdens Summer Breeze Latin Festival waan je je in het Vondelpark Openluchttheater even in Caribische sferen. Weer of geen weer: het belooft een tropische middag te worden. Schud de heupen los op ritmische live salsa, bachata, kizomba en zouk muziek.

 

Kleine tip van de redactie; in principe zijn alle voorstellingen gratis. Wil je toch zeker zijn van het beste plekje? Je kunt via de website van het Openluchttheater een plek bij je favoriete voorstelling reserveren voor 5 euro per persoon.

 

 

Tekst: Amber van Bussel

Gedeeld

verder lezen