Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VLOERHUIS AMSTERDAM

AL RUIM 100 JAAR VERTROUWDE KWALITEIT

Gepubliceerd: 9 juni 2018 00:28

Door ruim 100 jaar lang de kwaliteit voorop te zetten, is Vloerenhuis uitgegroeid tot dé vloerenspecialist van Amsterdam en omstreken. Ze staan vooral bekend om het leggen, renoveren en restaureren van ambachtelijk parket. Maar ook voor alle andere parket-, planken-, laminaat- en exclusieve lederen vloeren kun je bij Vloerenhuis terecht.

PERSOONLIJK ADVIES
In de showroom in Amsterdam kun je inspiratie opdoen en verschillende vloeren met elkaar vergelijken. Uiteraard voorzien ze je graag van persoonlijk advies, passend bij jouw unieke situatie en wensen.

fotocredits: Vloerenhuis Amsterdam

VAKKUNDIG TEAM VAN EIGEN VLOERLEGGERS
Wanneer je verliefd bent geworden op een vloer, zorgen de specialisten van Vloerenhuis dat deze vakkundig gelegd wordt in jouw huis. Dit doen ze met een team van zelf opgeleide vloerleggers die stuk voor stuk passie hebben voor hun vak.

PERFECTE NAZORG
Vloerenhuis is er niet alleen voor advies en het vakkundig leggen. Zij zijn pas tevreden wanneer jouw vloer in perfecte staat is en blijft. Daarom krijg je altijd onderhoudsadvies en komen ze graag terug voor onderhoud, restauratie of schadeherstel.

fotocredits: Vloerenhuis Amsterdam

PARKET OP VLOERVERWARMING
Vloerverwarming is een belangrijk thema in veel nieuwbouwhuizen, maar ook steeds meer in bestaande gebouwen waar pas achteraf vloerverwarming is aangelegd. Een parketvloer in combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem, het kan heel goed samen. Vloerenhuis geeft er zelfs garantie op. Hout blijft een natuurproduct en heeft altijd last van werking, maar met de behaalde lage Rc-waarde is het beter toepasbaar dan ooit. Als je vloerverwarming overweegt zijn er een aantal belangrijke voordelen, zoals meer ruimte in je woning en een prettig leefklimaat door de vrijwel constante temperatuur. Er zijn tegenwoordig veel verschillende verwarmingssystemen voor je vloer. Vloerenhuis adviseert je graag. 

LOOP EENS BINNEN
Aan de Parnassusweg 216 kun je in de prachtige showroom terecht voor parket-, lederen en laminaatvloeren. Je bent van harte welkom!

www.vloerenhuis.nl

Tekst: Vloerenhuis Amsterdam

Gedeeld

verder lezen

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS

7X ZO HAAL JE DE HERFST IN HUIS Gepubliceerd op: Stiekem vinden wij de herfst zo erg nog niet. De natuur veranderd in een beeldschoon, kleurrijk canvas en regenachtige dagen vragen om een verplichte Netflix & chill avond....

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS

BINNENKIJKEN BIJ DAVID & MICHELLE BOLS Gepubliceerd op: Ze woonden in een prachtige oude tabaksboerderij in Rhenen, maar toch lonkte Amsterdam-Zuid - de geboorteplaats van Michelle. “Ik heb het meisje uit de stad gehaald,...

DIT IS DE RED CARPET AANPAK VAN THE AGENCY

DIT IS DE RED CARPET AANPAK VAN THE AGENCY

  Wie een huis te verkopen heeft, hoeft bij wijze van spreken enkel de deur te openen om de biedingen te zien binnenstromen. Dat heeft er volgens Karina Nippérus voor gezorgd dat makelaars lui en laks zijn geworden. Met het...