VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Gepubliceerd op: 15 oktober 2018

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

 

SPANNENDE DESIGNSTAD

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Amsterdam wordt ook wel gezien als één van de meest ‘spannende’ designsteden. Het Conservatorium is dan ook een levend canvas voor de vele Nederlandse designers, met haar interessante kamers, gangen en restaurants die huisgemaakt talent weerspiegelen. Zo gek is het dus niet dat dit artistieke hotel een mooi aandeel levert in de Dutch Design Week.

 

DUTCH DESIGN WEEK PACKAGE

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Dutch Design Week 2018 zal plaatsvinden van 20 tot 28 oktober. Het Conservatorium is het állereerste hotel dat op bijzondere wijze ondersteuning biedt aan haar lokale gemeenschap. De Dutch Design Week Package die ze bieden houdt in dat de gasten toegang krijgen tot een speciale ‘Made to Match’ tour die wordt geleid door een design week expert. Tijdens deze tour krijg je de kans om innovatieve projecten te ontdekken en zelf je perspectieven als designer te delen. Een ideale ervaring voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van kunst en design, weg van de veel-betreden galerieën.

 

VERBLIJF IN EEN ARTISTIEKE SUITE

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Nog een leuke bijkomstigheid is dat je als gast gedurende je verblijf ongelimiteerd toegang hebt tot de Dutch Design Week locaties met daarbij de vrijheid om de exposities op eigen tempo en in eigen tijd te verkennen. Als gast verblijf je in één van de twee ‘Artist in Residence Suites’, die helemaal zijn ingericht door twee lokale kunstenaars. Even compléét wegdromen in artistieke luxe! Interesse? Kijk voor meer informatie op www.conservatoriumhotel.com.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

COMING SOON: BIJNA OPEN IN ZUID!

We zijn alweer halverwege november, de tijd gaat sneller dan dat we bij kunnen houden! Er staan alweer een hele hoop toffe spots op de planning die heel binnenkort een plekje in ons prachtige Zuid komen te bemachtigen. Houd je ogen goed open: aan deze zaakjes moet je de komende tijd echt even een bezoekje brengen!

WEEKENDTIPS 16, 17, 18 NOVEMBER 2018

Het is weer weekend! De laatste dagen werd het al flink wat graadjes kouder in Amsterdam-Zuid en dat is eigenlijk perfecte timing, want dit weekend staan er een hoop winterse activiteiten op de agenda. Maar geen paniek: ook voor degenen die het koude weer nog niet helemaal omarmen is er genoeg te beleven in Zuid. Hoe gaat jouw weekend eruit zien?

WEEKENDTIPS 9, 10, 11 NOVEMBER 2018

De tijd vliegt echt voorbij, maar in dit geval is dat eventjes niet zo heel erg want het weekend staat alweer voor de deur. Zoals elk weekend is er in ons stadsdeel weer een hele hoop te beleven. Wat staat er dit keer voor leuks op de planning?