VIER DUTCH DESIGN WEEK MET HET CONSERVATORIUM!

Gepubliceerd op: 15 oktober 2018

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Deze herfst biedt één van Zuid’s bekendste en meest luxueuze hotels het exclusieve ‘Dutch Design Week Package’. Conservatorium gaat all-in om creativiteit en innovatie uitgebreid te vieren tijdens de Dutch Design Week. Een must-do voor doorgewinterde designlovers en belangrijke spelers in de opkomende artistieke- en designtrends.

 

SPANNENDE DESIGNSTAD

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Amsterdam wordt ook wel gezien als één van de meest ‘spannende’ designsteden. Het Conservatorium is dan ook een levend canvas voor de vele Nederlandse designers, met haar interessante kamers, gangen en restaurants die huisgemaakt talent weerspiegelen. Zo gek is het dus niet dat dit artistieke hotel een mooi aandeel levert in de Dutch Design Week.

 

DUTCH DESIGN WEEK PACKAGE

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Dutch Design Week 2018 zal plaatsvinden van 20 tot 28 oktober. Het Conservatorium is het állereerste hotel dat op bijzondere wijze ondersteuning biedt aan haar lokale gemeenschap. De Dutch Design Week Package die ze bieden houdt in dat de gasten toegang krijgen tot een speciale ‘Made to Match’ tour die wordt geleid door een design week expert. Tijdens deze tour krijg je de kans om innovatieve projecten te ontdekken en zelf je perspectieven als designer te delen. Een ideale ervaring voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van kunst en design, weg van de veel-betreden galerieën.

 

VERBLIJF IN EEN ARTISTIEKE SUITE

Conservatorium Hotel

Beeld: Conservatorium Hotel

Nog een leuke bijkomstigheid is dat je als gast gedurende je verblijf ongelimiteerd toegang hebt tot de Dutch Design Week locaties met daarbij de vrijheid om de exposities op eigen tempo en in eigen tijd te verkennen. Als gast verblijf je in één van de twee ‘Artist in Residence Suites’, die helemaal zijn ingericht door twee lokale kunstenaars. Even compléét wegdromen in artistieke luxe! Interesse? Kijk voor meer informatie op www.conservatoriumhotel.com.

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

GEZOCHT: REMBRANDT!

Heet jij Rembrandt? Dan zijn we op zoek naar jou! Of nou ja, eigenlijk is het Rijksmuseum op zoek naar jou voor de opening van de tentoonstelling Alle Rembrandts.

JUMPING AMSTERDAM 2019 KOMT ERAAN!

Nog heel eventjes wachten en dan kunnen we weer volop genieten van Jumping Amsterdam! Deze editie van Jumping Amsterdam wordt nóg feestelijker dan we gewend zijn! Naast de terugkeer van de Longines FEI Jumping World CupTM in de RAI Amsterdam, viert Jumping Amsterdam namelijk haar 60-jarige jubileum! Deze mijlpaal wordt gevierd met een bijzondere Diamond Edition.

WEEKENDTIPS 11, 12, 13 JANUARI

Het is W-E-E-K-E-N-D! De vakantie mag dan wel net achter de rug zitten maar poeh, wij zijn er al wel weer aan toe hoor. Maar dat betekent niet dat we stilzitten en dat hoeft gelukkig ook helemaal niet want Amsterdam-Zuid heeft weer een hoop voor ons op de planning staan, voor ieder wat wils. Wat ga jij dit weekend allemaal doen?