Nijntje ken je natuurlijk van vroeger. Maar wist je al dat je nu ook de meest unieke Nijntje artikelen kunt shoppen in de Rivierenbuurt? De winkel van nijntje is een schattige kinderwinkel waar je leuke cadeautjes voor de kinderen kan uitzoeken. Om het af te maken worden de cadeautjes ook nog eens ingepakt in exclusieve en unieke nijntje verpakkingen. Perfect voor in de schoen of onder de boom!

DE PERFECTE CADEAUS

Van geboorte tot kerst, nijntje heeft de perfecte cadeaus voor elke gelegenheid. In de winkel van nijntje vind je een breed assortiment aan speelgoed, knuffels, woonaccessoires, kindermode en andere nijntje artikelen. Ook kun je hier terecht voor exclusieve nijntje artikelen uit Japan die nergens anders in Europa worden verkocht.

NIJNTJE IN HUIS

Zowel jong als oud zijn fan van dit schattige konijntje. Maar nijntje gaat verder dan alleen speelgoed. Tegenwoordig is nijntje ook populair op het gebied van interieur: de woonaccessoires met minimalistische accenten vliegen over de toonbank. De corduroy knuffels staan niet alleen leuk in de kinderkamer, maar zijn ook zeker een eye catcher in de woonkamer.

KERSTASSORTIMENT

Het speciale kerstassortiment van nijntje bestaat onder andere uit prachtige handgeschilderde ornamenten van Vondels, handgemaakte knuffels, een houten kerststal en een vilten kerstboompje. Kom langs in de winkel en ontdek de volledige collectie.

Vanaf december kun je gratis in de winkel een kerstbal knutselplaat ophalen. Maak je eigen nijntje kerstbal en hang hem op in de kerstboom in de winkel. Vanaf 27 december kun je de kerstbal weer ophalen en krijg je een leuke verrassing. Ervaar de knusse en gezellige wereld van nijntje in de vrolijkste winkel van Amsterdam-Zuid of shop online op de website.

 

SPECIALE ACTIE

Ontvang een exclusieve nijntje shopper bij besteding van 50 euro. M.u.v. boeken.

 

DE WINKEL VAN NIJNTJE
Scheldestraat 61
020 664 80 54
www.dewinkelvannijntje.nl