Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERWEN JE GEZICHT: 4 X FIJNE FACIALS IN ZUID

Je gezicht heeft op een dag een hoop invloeden te doorstaan. Warme zonnestralen, droogte, vervuiling vanuit de lucht… Zo heel gek is het dus niet dat gezichtsbehandelingen, ofwel facials, behoren tot de populairste behandelingen in de schoonheidssalon. Bij deze zaken in Zuid kun je terecht voor een fijne facial, waarna jij weer sprankelend en als nieuw de deur uitstapt.

 

MO ESTHETICS – PIETER DE HOOCHSTRAAT 71

Mo Esthetics

Beeld: Mo Eshetics

 

Bij Mo Esthetics kun je terecht voor een heel keuzepakket aan facials, die stuk voor stuk verzorgend zijn voor je huid. Voor de gezichtsbehandelingen worden producten gebruikt met voedende en hydraterende ingrediënten, voor alle huidtypen. Laat je lekker verwennen door Monique en haar team en geef je huid een stralende boost!

 


THE PEELING COMPANY – VAN BAERLESTRAAT 101HS

The Peeling Company

Beeld: The Peeling Company

Het gespecialiseerde team aan gepassioneerde huidtherapeuten van The Peeling Company helpt jou maar al te graag jouw beauty-doel te bereiken. Door eerst een huidscan uit te voeren, wordt er gezocht na de beste behandeling bij jouw type huid om je vervolgens helemaal in de watten te leggen.

 

WIST JE DAT… De totale oppervlakte van je huid gemiddeld twee vierkante meter is?

 

PHISAGE BEAUTY & WELLNESS – STRAWINSKYLAAN 25 

Phisage

Beeld: Phisage

 

Ook bij Phisage op de Zuidas kun je terecht voor een verrijkende facial. Kies tussen een snelle, effectieve facial die goed te combineren is met jouw drukke leven, behandel je gevoelige of onzuivere huid of laat je verwennen met een uitgebreide en luxueuze gezichtsbehandeling. Zeker weten dat eigenaresse Ruth ervoor zorgt dat jij je na afloop weer als herboren voelt!

 

CRYO BEAUTY HUB AMSTERDAM – ZEILSTRAAT 19

Cryo Beauty Hub

Beeld: Cryo Beauty Hub

 

Bij Cryo Beauty Hub begrijpen ze heel goed dat een goede huidverzorging van je gezicht belangrijk is. Daarom bieden ze hier een keuze uit verschillende facials. Samen met je schoonheidsspecialist of huidtherapeut kijk je naar de best passende gezichtsbehandeling bij jouw huidtype. Het enthousiaste team heeft als doel samen met jou de mooiste versie van jezelf naar boven te halen.

 

WIST JE DAT… Je huid zichzelf iedere 28 dagen vernieuwt

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

DE REDACTIE TEST: NURIAN BROW EXPERTS

  Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal. Waar we op de redactie nooit echt een idee hebben gehad hoe we het beste onze wenkbrauwen kunnen shapen, weet Nina Nurian daar wel raad mee! Ze begon in haar huiskamer, maar groeide mee met het succes en opende in 2015...

MOQM: NOT YOUR REGULAR DENTIST

MOQM: NOT YOUR REGULAR DENTIST

Bij tandartspraktijk MOQM – je spreekt het uit als Mokum – doen ze het net even anders. Geen steriele wachtkamers waar je de minuten wegkijkt, maar een gezellige ruimte met vintage meubels. Lieneke en Thilo hebben nog maar net hun deuren geopend aan de Van...

DIT IS HÉT BEAUTYPRODUCT VAN 2022!

DIT IS HÉT BEAUTYPRODUCT VAN 2022!

Clear Aligners; je hebt er vast weleens van gehoord. Deze beugels zijn op het eerste oog niet zichtbaar, maar om het eindresultaat kom je niet heen. Een zelfverzekerde, stralende glimlach gegarandeerd! Tootsee – Zuid’s nieuwste aanwinst aan de Van Eeghenstraat –...