Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERS VAN DE PERS: DE NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE!

DE LUXE SUV VOOR DE STAD EN DAARBUITEN

GOED NIEUWS: Range Rover heeft een nieuwe Evoque uitgebracht! Deze graag geziene Zuid-auto en nieuwste SUV is even snel en flitsend als dat hij er van de buitenkant uitziet. Nog meer goed nieuws: deze parel is direct te bestellen bij Kimman!

 

GRONDLEGGER VAN HET LUXE, COMPACTE SUV-SEGMENT

Beeld: Range Rover

De gloednieuwe Range Rover Evoque is een ware parel. Deze grondlegger van het luxe, compacte SUV-segment is een verfijnde evolutie van het origineel dat meer dan 225 internationale prijzen binnen heeft weten te slepen en ruim 775.000 keer verkocht werd. De Range Rover Evoque wordt ontworpen en gebouwd in Engeland en biedt jou de unieke beleving en baanbrekende technologieën, die het een echte ervaring maken om in deze SUV rond te rijden.

 

DE MILIEUVRIENDELIJKE AUTO DIE ALLES ZIET

Beeld: Range Rover

Deze luxe urban SUV is de nieuwe standaard voor design, capaciteit en duurzaamheid in het segment. Milieuvriendelijkheid staat voorop: de wagen is gemaakt van duurzame materialen en drie- en viercilinder Ingenium benzine- en dieselmotoren. Niet alleen is de auto lief voor onze wereld, ook is ‘ie lief voor zijn passagiers. Achterin hebben de passagiers heerlijk veel beenruimte en zijn er veel opbergmogelijkheden dankzij de grote bagageruimte. De Range Rover Evoque ziet álles. Deze bevat namelijk ’s werelds eerste Ground View-technologie die de motorkap onzichtbaar maakt. Daarnaast zit er een ingebouwde camera in die de binnenspiegel assisteert.

 

MOOI VANBINNEN ÉN VANBUITEN

Beeld: Range Rover

Range Rover Evoque is prachtig vanbinnen én vanbuiten. Deze verfijnde evolutie van het kenmerkende coupé-achtige design van het origineel zorgt voor een dynamische en indrukwekkende uitstraling. De Range Rover Evoque sluit naadloos aan bij de Range Rover-familie met zijn aflopende daklijn en oplopende schouderlijn. Met de diamantachtige Matrix LED-koplampen brijgt de SUV een stijlvol randje, dat wordt versterkt door de verzonken deurgrepen en dynamische richtingaanwijzers. Een vloeiend design met een luxe look! Binnenin de Range Rover Evoque zorgen de eenvoudige lijnen voor een overzichtelijke structuur. De zorgvuldig gekozen materialen vormen een luxe alternatief voor lederen bekleding.

 

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Beeld: Range Rover

Met de Range Rover Evoque ben jij altijd en overal bereikbaar – los van dat elke locatie voor jou bereikbaar is! De ingebouwde Apple Carplay verbindt automatisch met je smartphone, de 4G WiFi hotspot zorgt voor een verbinding met het internet en de InControl Remote verbindt je met de auto. De originele luxe urban SUV is nóg beter geworden en voelt zich zowel in de stad thuis als daarbuiten.

 

Wil je nog meer weten over de Range Rover Evoque? Lees dan hier verder of neem contact op met Kimman. Zij helpen je graag!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen