Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERRAS JE PAPA

VADERDAG VIEREN IN ZUID

16 juni 2018 10:19

Het is bijna weer Vaderdag, ofwel: tijd om onze vaders op 17 juni flink in het zonnetje te zetten! Ga dit jaar eens niet voor een geurtje, maar geef een belevenis cadeau! In Zuid zijn er zat mogelijkheden om een heerlijk dagje uit te gaan en leuke dingen te doen. Wij zetten alvast een paar opties op een rijtje.

DADDY COOL
Heb jij een super stoere pa met een edgy randje, die jou van jongs af aan al leerde nergens bang voor te zijn en te laten zien wie je bent? Tijd om hem op een bijpassende manier voor al zijn wijze lessen te bedanken. Neem je vader mee naar Cigaragua aan de Van Baerlestraat, kies samen een speciale sigaar uit en share the moment met een heerlijke kop koffie en jullie speciale aanwinst. Succesvol vader-zoon-moment gegarandeerd!

DADDY CREATIVE
Heeft jouw vader een liefde voor architectuur en komen alle verhalen over mooie gebouwen en toffe constructies soms helemaal je neus uit? Zet jezelf er op Vaderdag overheen en ga er samen op uit tijdens de Maand van de Architectuur. Elke zondag zijn er wandeltochten, fietstochten en rondleidingen met de ‘Noord/Zuidlijn’ als centraal thema. Het gebied rondom één toekomstig metrostation staat steeds centraal, met op 17 juni Centraal Station en op 24 juni Station Zuid. www.dagvandearchitectuur.nl

DADDY SPORTIVE
Is jouw vader stiekem de sportiefste man van Nederland? Ga lekker samen een dagje sporten! Zeker weten dat hij deze quality time met jou helemaal geweldig vindt. Duik samen het Vondelpark in voor een rondje hardlopen, ga samen fitnessen in het Amsterdamse Bos of trommel een paar vrienden of buurtbewoners op voor een potje voetbal. Speciaalbiertjes na afloop! 

DADDY AWESOME
Heb jij je liefde voor een goed drankje van je vader geërfd? Trakteer hem dan op een paar goede glazen whiskey. Scoor zijn favoriete exemplaren bij de plaatselijke slijterij, schuif je vader in een fijne stoel, zet zijn favoriete muziek op en laat die whiskey-proeverij maar beginnen! 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!